UFC

Dana White je jako nezadovoljan Covingtonom: ‘Izgledao je staro i sporo, ovaj sport ne čeka nikoga‘

Colby Covington 

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Godinu i devet mjeseci je Colby bio bez borbe prije ovako važnog meča, a pokazalo se da je to užasna ideja

Već smo utvrdili kako nitko nije zadovoljan onime što je Colby Covington pružio prvaku Leonu Edwardsu protekloga vikenda na UFC 296 priredbi. Svi smo očekivali da će, s obzirom da mu je ovo bila zadnja prilika za pojas, izaći ili s pojasom ili ‘‘na štitu‘‘, no on je oklijevao cijeli meč i bio dosta lagan zadatak prvaku.

Svoje nezadovoljstvo više ne krije ni UFC-ov predsjednik, Dana White. Dana je jučer rekao kako je Colby te večeri izgledao sporo i staro, a pohvalio je prvaka Edwardsa koji je po njemu izgledao dobro:

‘‘Mislim da pritisak pojede svakoga. Siguran sam da je i Leon imao puno pritiska na sebi, cijelo vrijeme je govorio o onome što je rekao o njegovom ocu. Zadnja stvar koju želite jest doći i izgubiti od tog lika. Colby je bio u velikim borbama i prije, no u ovoj je izgledao staro i sporo, po mom mišljenju‘‘, rekao je Dana za MMA Junkie pa nastavio:

‘‘Jednostavno je izgledao sporo. Nathrvan je. Leon je izgledao dobro i brzo. Colby je izgledao kao da ima problema s njegovom brzinom, a onda ga je i nathrvao. Još da ne spominjem činjenicu da mu je Leon uništio i nogu. Čekanje nije dobra ideja u ovom sportu, ovaj sport ne čeka nikoga.‘‘

Godinu i devet mjeseci je Colby bio bez borbe prije ovako važnog meča, a pokazalo se da je to užasna ideja. U niti jednom trenutku nije ugrozio prvaka te nije stao iza riječi koje je izrekao, tako da sve u svemu, loša predstava Colbyja Covingtona.

Linker
15. svibanj 2024 08:28