UFC

Jon Jones ponudio Edwardsu zanimljiv poklon za Božić povodom pobjede nad Covingtonom: Evo što mu želi kupiti

Jon Jones i Leon Edwards

 Patrick T. Fallon/afp/profimedia, Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Jones nije jedini čovjek koji se veseli Covingtonovom porazu proteklog vikenda, takvih je vjerojatno dosta pogotovo nakon pressice na kojoj je Colby spominjao Leonovog oca koji je ubijen

Jon Jones i Colby Covington timski su kolege iz hrvačkih dana te se jako dobro poznaju, no u posljednje vrijeme nikako nisu u dobrim odnosima. Često su javno izmjenjivali uvrede jedan prema drugome, prepucavali se preko medija, tako da možete i sami zaključiti da se Jones obradovao kad je Covington prošle subote izgubio od Edwardsa.

Svašta je Colby najavljivao, prijetio, spominjao Edwardsovog ubijenog oca, a onda se u kavezu pojavio i pao bez ispaljenog metka. Jedva je to Jones dočekao te je putem svog Twitter profila odlučio Edwardsu, za poklon povodom Božića, ponuditi mu nešto nadasve zanimljivo.

‘‘Leon Edwards, ne mogu biti sretniji zbog tebe. Kao američki prvak u ovoj igri, pozdravljam te, ovo je bio istinski dobro obavljen posao. Javi mi ako ti mogu pokloniti motocikl ili nešto drugo za Božić. Imam osjećaj da ti to dugujem‘‘, napisao je Jones na svom Twitter profilu.

Nefugo nakon toga, jedan fan mu je u komentarima napisao da bi Edwards trebao tražiti Harley Davidsona, na što je Jones napisao da će mu pokloniti što god želi i da će mu to biti zadovoljstvo.

Jones nije jedini čovjek koji se veseli Covingtonovom porazu proteklog vikenda, takvih je vjerojatno dosta pogotovo nakon pressice na kojoj je Colby spominjao Leonovog oca koji je ubijen. Bio je to jako nizak potez i vrlo ružan, a na sve to, Covington niti jednu riječ nije opravdao izvedbom u kavezu.

Vidjet ćemo hoće li Edwards prihvatiti poklon kojeg mu nudi Jon Jones, a i što će uzeti ukoliko ga i prihvati.

Linker
03. svibanj 2024 00:43