UFC

Dana White: ‘Mislim da borba Conora i Chandlera trenutno ima najviše smisla‘

Dana White

 Screenshot (ufc, Espn Mma)
Predsjednik UFC-a ipak izdvojio svog favorita za sljedećeg Conorovog protivnika

Puno je otvorenih pitanja oko povratka vjerojatno najveće UFC zvijezde, Conora McGregora, ali jedno od glavnih je upravo protiv koga će se boriti u povratničkom meču.

UFC-ov predsjednik Dana White, naravno, ima ideju. Izgleda kako će Dana ostvariti Chandlerovu želju i upariti ga s popularnim Ircem. U posljednjem intervjuu za TMZ Sports je bio upitan oko potencijalnog meča Conora i Masvidala, ali izgleda da Dana ima drugačije planove.

''Nemam pojma, sviđa mi se ideja Chandler protiv Conora nakon Chandlerove zadnje borbe. Toliko je borbi u pripremi, ne znam je li to jedna od njih. Vidjet ćemo kakva će okolina biti kada se Conor zaista vrati.'', rekao je Dana.

Chandler je inače upisao potencijalni nokaut godine protiv Tonyja Fergusona na UFC 274 priredbi, kada ga je pogodio i uspavao brutalnim 'front kickom' u drugoj rundi. S druge strane, Conor se trenutno oporavlja od loma noge kojeg je zadobio u posljednjem meču protiv Dustina Poiriera na UFC 264 priredbi prošlog ljeta.

''Samo kažem, nakon njegovog zadnjeg intervjua i pobjede, Conor je osmi a on (Chandler) je peti. Ima puno smisla u ovom trenutku'', zaključio je Dana u svom intervjuu.

Conorov povratak je treunto velika enigma; ne zna se datum, kategorija, protivnik ni lokacija. Bez obzira na to, njegov potencijalni povratak i dalje puni naslovnice najvećih svjetskih borilačkih portala, a fanovi također po forumima stalno razglabaju o spomenutim pitanjima. Kad se Conor vraća, protiv koga i u kojoj kategoriji, vidjet ćemo u budućnosti.

Linker
04. svibanj 2024 11:08