UFC

Michael Chandler nakon sukoba s Poirierom za vikend: ‘Ostani miran, tvoje nesigurnosti se vide‘

Poirier i Chandler

 Screenshot (youtube, Ufc)
Moguće da se radi o neslžbenoj ‘najavi‘ mogućeg meča

Tijekom UFC 276 priredbe ovog vikenda došlo je i do još nekih sukoba osim onih u kavezu. Gilbert Burns je na svom Twitter profilu objavio snimku sukoba Michaela Chandlera i Dustina Poiriera. Iako je sukob bio verbalni, u jednom trenutku su zaštitari morali stati između njih kako ne bi došlo do nekakvih neželjenih situacija.

Dan nakon sukoba Michael Chandler je na svom Twitter profilu poslao poruku Poirieru: ‘‘Jednostavna istina u životu je ta – nisi sav svoj kad si toliko žedan. Ostani miran, budi profesionalan, pogotovo u javnosti. Tvoje nesigurnosti se vide.‘‘

Poirier je trenutno drugorangirani borac lake kategorije, nakon neuspjelog napada na titulu protiv Charlesa Oliveire. Prije toga Poirier je bio u nizu od tri pobjede. Chandler s druge strane je peti na rang ljestvici, a trenutno mu je najznačajnija pobjeda nad Tonyjem Fergusonom brutalnim nokautom ‘front kickom‘.

Sukobu je prethodila činjenica da je Chandler izostavio Poiriera kad je nabrajao iduće potencijalne protivnike, na što je Dustin odgovorio da je Chandler primjer lažnog borca. Ni on mu nije ostao dužan te mu je rekao da je i on ‘wannabe‘ borac.

Ova borba bi itekako imala smisla ako se uzme u obzir i njihov status na službenoj rang ljestvici a i činjenica da je Poirier bivši izazivač. Još uvijek nema informacija da se na vooj borbi radi, no nije nemoguće da uskoro doznamo više.

Linker
19. travanj 2024 14:29