UFC

Dana White nagradio Burnsa bonusom za pobjedu usprkos porazu

Dana White i Gilbert Burns

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Izgleda da se čelnik UFC-a smekšao oko plaćanja borcima

Nakon tri runde rata protiv talentiranog Chimaeva, Burns je ipak poražen jednoglasnom sudačkom odlukom. Međutim, niti jedan borac nema za čime žaliti jer su nedvojbeno ostavili sve u Octagonu.

To nije promaknulo niti čelniku UFC-a, Dani Whiteu. Bio je toliko impresioniran 'Durinhovom' izvedbom da ga je odlučio i propisno nagraditi. Naime, Burns je dobio i dio zarade za pobjedu, usprkos porazu.

''Dat ću Burnsu novac za pobjedu, također. Borba je bila uistinu urnebesna. Zapravo, bila je to jedna od najboljih borbi koje sam ikad vidio. Cijela dvorana je bila glasna i publika je bila luda, a borba je zasjenila i naslovnu i sunaslovnu borbu.“, rekao je White.

Dana je, očekivano, nahvalio Chimaeva, no ruku na srce, nije zaboravio niti na Burnsa: ''Gilbert mi je rekao da je bio spreman umrijeti noćas. Primio je i nekoliko bombi također.''

Nije zaboravio ni prijašnje nastupe: ''Burns se borio četiri puta u dvije godine. Uglavnom u praznoj dvorani.'', dodao je.

Pokušava li se Dana riješiti stigme škrtca koji ne plaća borce ili stvari zaista idu na bolje kad je u pitanju plaća, ne zna se. U svakom slučaju, to će borcima biti od velike koristi bez obzira na motivaciju iza takvog čina.

Linker
22. travanj 2024 05:01