UFC

Dana White nazvao idiotima sve one kojima smeta eventualni McGregorov napad na titulu

Conor McGregor i Dana White

 Stacy Revere/Getty images/Profimedia
Predsjednik UFC-a dao je dodatno objašnjenje svoje posljednje izjave vezane uz Conora McGregora

Conor McGregor nepresušna je tema borilačkih krugova i posebno medija, pogotovo ako je u tijeku faza gdje se i on sam povremeno javlja. Više od pola godine prošlo je od njegove borbe protiv Dustina Poiriera i sve informacije govore kako oporavak ide u dobrom smjeru.

Tako slijede pitanja što bi mu moglo uslijediti odmah u idućoj borbi tj. postoje li uistinu šanse da to bude borba za titulu lake kategorije. Odgovor na to dao je tijekom ovog tjedna u razgovoru za The Underground.

''Ovisi o tome tko će biti prvak u tom trenutku (u trenutku Conorova povratka). Nešto se pita i prvaka. Tko će biti tada prvak i što on želi učiniti? Ako gledamo Charlesa Oliveiru, ukoliko on i dalje bude prvak, možda se on želi boriti protiv Conora. Tko zna? Ja ne znam, vidjet ćemo što će se dogoditi", rekao je tim putem White.

To je naravno rezultiralo komentarima nezadovoljnih fanova, koji smatraju nepoštenim scenarij gdje bi Irac preskočio sve one koji naporno rade na svom usponu prema vrhu. Uostalom, redakcija ovog portala također smatra kako bi Conorov napad na titulu bio jako nizak potez bez ikakve veze sa sportom. No, UFC je poduzeće, a poduzeću je u prvom planu profit.

Nakon svega je White upitan što misli o takvim reakcija. To pitanje postavio mu je novinar Robbie Fox, a dobio je neočekivanu reakciju.

"Najveći problem je u tome što me svaki put kad dajem intervju netko mora pitati hoće li Conor McGregor dobiti je**ni napad na titulu. To je sve što oni pitaju. Pa ću ja reći da Conor nije niti blizu povratka i nisam siguran što se može dogoditi. To je glupo pitanje, ali mediji postavljaju glupava pitanja na dnevnoj bazi. To se dogodilo i sada", rekao je White, onda se ipak obrativši tim prigovaračima:

"Imam poruku za sve koji su ljuti jer bi Conor mogao dobiti napad na titulu, vi ste je**ni idioti. Je li moguće da te to ljuti? Ohladi čovječe!"

U istom intervjuu, kao što smo ranije prenijeli, White je otkrio kako će se Islam Makhachev morati još jednom boriti prije napada na pojas. Mnogi su to prokomentirali kao otvaranje puta za McGregora, koji je i sam izjavio da se odmah pri povratku vidi u toj borbi. I sve bi to bilo u redu da Conor nema samo jednu pobjedu u posljednje četiri borbe te da je u lakoj kategoriji posljednji put slavio još u studenom 2016. godine, kad je u borbi za pojas savladao Eddieja Alvareza.

Linker
27. travanj 2024 07:19