UFC

Dana White: ‘Neka me Jake Paul deset godina testira na kokain, ako ja njega mogu dvije na steroide‘

Dana White

 Screenshot (youtube, Espn)
Predsjedniku UFC-a već je dosadilo da ga Jake Paul konstantno naziva ‘cokehead‘

Prepucavanja između Jakea Paula i Dane Whitea postala su svakodnevica, posebno kroz pokušaje Paula da za svoj idući nastup u ring dovede nekoga od UFC boraca. Kako je Dana White onaj koji bi tu trebao dati zeleno svijetlo, a on takvu namjeru nema, Paul ga često počasti nekim ne baš lijepim nazivima. Jedan od njemu dražih svakako je "cokehead", čime predsjednika UFC-a pokušava okarakterizirati kao stalnog konzumenta kokaina.

Whiteu je to vjerojatno već dosadilo slušati pa je u razgovoru s Teddyjem Atlasom dao jedan prijedlog za Paula.

"Imam izazov za tebe, Jake Paul. Taj tip konstantno govori da sam na kokainu. Evo mu ovako. Može me bilo kada testirati na kokain u periodu od idućih deset godina, ako ja mogu, bilo kada u iduće dvije, njega testirati na steroide", glasio je izazov koji je White uputio.

Uz ovo vrijedi dodati kako doping test nije bio upriličen niti kod jednog dosadašnjeg Paulovog meča. Mnoge je to začudilo, budući da uz sve uložene novce angažiranje anti-doping agencije bi bilo sitnica. Kako je Paul bio organizator mečeva, upravo zbog toga mnogi smatraju kako je to sve izvedeno s razlogom, a isti takvi će se vjerojatno složiti s Whiteom. S druge strane, Paul je više puta u medijima izjavio kako nikad nije uzeo ništa ilegalno pa čak niti prije nego se krenuo baviti boksom.

Još jednom je White potvrdio kako Paulu nema smisla prozivati borce pod ugovorom s njegovom promocijom jer priliku za odraditi meč protiv njega neće dobiti sve dok su njegovi zaposlenici.

"Ne postoji scenarij u kojem bih dozvolio Diazu ili Masvidalu da odrade boksački meč protiv njega sve dok su pod ugovorom s UFC-om. Pogledajte kako konstantno traži mečeve protiv svih ljudi koji nisu u njegovoj kategoriji, koji su stariji od njega ili neka sranja slična tome. Idi se boriti protiv boksača. Idi zaskoči nogu nekoga drugog, glupane", poručio mu je.

White je u posljednje vrijeme dosta žestok po pitanju raznih konkurencija. Osim što je Paulu spreman reći uistinu svašta, ne bira riječi niti kada govori o Trilleru, promociji koja je podigla dosta prašine u svijetu borilačkog sporta. Trenutno Triller surađuje s velikim brojem bivših UFC boraca, u svom projektu Triad Combat, koji će u veljači dočekati svoje druge izdanje. Riječ je o međusobnim mečevima boksača i MMA boraca, uz pravila prilagođena djelomično objema stranama.

Linker
15. travanj 2024 14:56