UFC

Jake Paul žestoko je popljuvao Danu Whitea: ‘Tvoji borci zarađuju poput domara, ljubomoran si i odvratan‘

CLEVELAND, OHIO - AUGUST 25: Jake Paul greets the crowd during a media workout at Cleveland Public Square prior to his August 29 fight with Tyron Woodley on August 25, 2021 in Cleveland, Ohio. Jason Miller,Image: 628791289, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Jason Miller/Getty images/Profimedia

 JASON MILLER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Jason Miller/Getty Images/Profimedia
YouTuber je uzvratio na najnoviju prozivku koju mu je uputio UFC-ov predsjednik

Javna svađa Jakea Paula i Dane Whitea postaje sve žustrija, a kraj se ne nazire. Nakon što je White prvotno uputio izazov Youtuberu (više o tome pročitajte OVDJE), pa je Jake Paul uzvratio (pročitajte na LINKU) i zatim se ponovno oglasio White, red je opet došao na Jakea Paula.

YouTuber koji pokušava graditi boksačku karijeru, izuzetno je agresivan bio u najnovijem istupu. Vrlo opsežan bio je Jake Paul prilikom svog izlaganja.

''Ukratko, nisi se osvrnuo na ništa što sam rekao. Prihvatio sam tvoj izazov. Rekao sam da bih se borio u MMA-u te da bih povukao iz boksa, a ti si zanemario sve te izjave. To dokazuje da si u kutu. Ti si pas u kutu koji svađom pokušava spasiti cijelu svoju kompaniju od sramote kojoj sam te izložio. Svi to vide, a ono što ti ne možeš prihvatiti i cijeniti, jeste ćinjenica da ja pokušavam promijeniti sport zauvijek, a ti si jedan od najsebičnijih, kapitalističkih seronja, koje sam ikada vidio. Svi ostali te trebaju, Dana. Ja sam jedina osoba koja te ne treba i nije me briga za tebe. Ali svi ti ljudi, tvoji borci, svaki od njih, oni ne smiju ništa reći. Ja se neću zaustaviti. Dobro došli na predstavu, dame i gospodo.'', započeo je Paul, a zatim se osvrnuo na svoje prijedloge, kojima poziva Whitea da uvede zdravstvenu skrb za sve svoje borce, čak i one umirovljene.

''Dana, ti ne želiš uvesti zdravstvenu skrb za svoje borce jer te boli ku**c za njih, a previše si prokleta kuja da borcima povećaš minimalac koji iznosi 12 tisuća dolara za riskiranje njihovi života. Toliko domar zarađuje. Moraš ih plaćati barem 50 tisuća dolara. Prekini izbjegavati moje točke.'', doda je Paul.

Inače, YouTuber je Danu White često znao optuživati da redovno konzumira kokain. White je ponudio Paulu mogućnost da ga nasumično testira na kokain, ukoliko Jake pristane na nasumične doping kontrole. UFC-ov predsjednik snažno opovrgava tvrdnje da konzumira kokain, no Jake Paul tvrdi da se radi o laži.

''Viđen si s kokainom i kurvama svaki drugi tjedan. Čovjek bi pomislio da ćeš sa svim novcem koji imaš, odraditi tretman botoxom, jer tvoje čelo izgleda kao je**ni GPS Google Map, sa svim tim linijama i sranjima. Muškarci lažu, žene lažu, Dana White laže, ali brojevi ne. Želiš pričati sranja o mom menadžeru (Nakisa Bidarian), koji je bio glavni financijski direktor tvoje kompanije. Pomogao ti je prodati ju Endeavouru za četiri milijarde dolara. Ti si samo ljubomoran i odvratan. Ne znaš što je prava sreća. Ti si definicija je**nog nesretnog milijardera koji je mislio da će mu novac učiniti život boljim. Žao mi te.'', oštar je bio Jake Paul.

Inače, Dana White dotaknuo se i Paulovog menadžera Nakise Bidariana, bivšeg UFC-ova zaposlenika, nazvavši ga smećem i lažovom. Paulu očito takvi komentari nisu dobro sjeli, a nije mu dobro sjela niti izjava kako je Masvidal PPV zvijezda te se Paul prema navodima Whitea ne zaslužuje boriti s takvom zvijezdom.

''Kažeš da je Masvidal PPV superzvijezda. Pogledajmo njegovu posljednju objavu na Instagramu. Pet ili deset tisuća lajkova ima. Shvaćaš li da moja majka Pam ima više lajkova od tvoje PPV superzvijezde?'', bio je Paulov osvrt na tu izjavu Dane Whitea.

YouTuber je uistinu oštar bio prema UFC-ovom predsjedniku, a preostaje nam vidjeti hoće li White i ovaj put reagirati. Lako moguće da neće. Paulov verbalni napad na Whitea, možete pogledati ispod ovog teksta.

Linker
23. travanj 2024 12:04