UFC

Dana White o najavi McGregorove borbe tijekom UFC-a 300: ‘Sve su to gluposti s interneta‘

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
White nije ukazao na žurbu za potpisom ugovora u posljednjim satima prije UFC-a 300

Glavni čovjek UFC-a Dana White odbacio je glasine o konačnoj najavi borbe Conora McGregora tijekom UFC-a 300.

McGregor (22-6, 10-4 UFC) nedavno je konstantno poticao glasine o datumu njegovog povratka, ali prema riječima šefa promocije, stvari u ovom trenutku nisu dogovorene. “The Notorious” je rekao da će se vratiti kako bi se suočio s Michaelom Chandlerom (23-8, 2-3 UFC) na International Fight Weeku u Las Vegasu, iliti ga, na UFC-u 303 u lipnju.

Dana White je kasnije upitan mogu li obožavatelji očekivati ​​neka iznenađenja tijekom prijenosa UFC-a 300, što je on shvatio kao još jednu naznaku McGregorove najave borbe.

"Ne. Znam o čemu govoriš i sve su to gluposti s interneta. Mogu vam iskreno reći da nemamo dogovor oko borbe s Conorom. Dakle, znam da ima puno buke, ljudi očekuju da je**no mjesto zacrni i neku veliku najavu, sve su to sr*** s interneta", rekao je na press konferenciji poslije Power Slap 7 priredbe.

White nije ukazao na žurbu za potpisom ugovora u posljednjim satima prije UFC-a 300 da bi se u zadnji tren mogla objaviti najava na događaju. Međutim, ne možemo biti sigurni da se nešto neće dogoditi sve dok ne prođe povijesna priredba, tako da, tko zna...

Linker
16. travanj 2024 13:09