UFC

Dana White o PFL-ovoj kupnji Bellatora: ‘Pobogu, zašto bi itko na svijetu kupio je**ni Bellator?‘

 Dana White 

 Matt Davies/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Dojam je i kao da su najveće Bellatorove zvijezde već počele tražiti novo utočište, tako da bez njih Bellator sigurno nije isti

Jako se puno u posljednje vrijeme govori o možebitnoj prodaji Bellatora, a kao najizgledniji kupac se za sada čini PFL. Osim toga, PFL je neki dan objavio kako je i pronašao investitore koji bi cijelu stvar podigli na još jednu višu razinu, a cijela priča je na sebe privukla oči iz cijeloga svijeta.

Međutim, ne i od UFC-ovog predsjednika, Dane Whitea. Izgleda da Dana nije niti najmanje zabrinut za poziciju UFC-a i njegovu dominaciju, te smatra da ovakav potez njima ne može ništa. Osim toga, zapitao se i jedno zanimljivo pitanje:

‘‘Zašto bi na Božjoj zemlji itko na ovom svijetu kupio je**ni Bellator? Dakle mi pričamo o biznisu i povlačenju pravih poteza, ali očito ima jako puno i onih loših. Bellator bi bio jedan od je**no najvećih. Zašto bi netko kupio Bellator je iznad mene, ali evo sjedim i gledam kako će se to odviti. Uzbuđen sam‘‘, rekao je Dana sinoć nakon DWCS-a.

‘‘Bellator košta 500 milijuna? Odlično. To zvuči kao krađa. Zvuči kao je**na krađa. Kupiti tu stvar prije netko drugi uleti i kupi? Dajte ljudi, pa to je je**no smiješno. Govore da PFL plaća više od UFC-a, što nije istina. Ali ovog puta će baciti ogromnu količinu novca‘‘, dodao je.

Dojam je i kao da su najveće Bellatorove zvijezde već počele tražiti novo utočište, tako da bez njih Bellator sigurno nije isti. Je li u pravu PFL koji bi uskoro uistinu mogao kupiti Bellator, ili je u pravu UFC-ov predsjednik koji to smatra bacanjem novca, očito ćemo vidjeti u budućnosti.

Linker
28. travanj 2024 21:53