UFC

Michael ‘Venom‘ Page uskoro u UFC-u? ‘Tko mi ponudi najdeblju kutiju, kod njega ću završiti!‘

Michael ‘‘Venom‘‘ Page

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Page bi svakako bio zanimljiva akvizicija za UFC-ovu velter kategoriju, no još uvijek nije potpisao ugovor s nikim te još uvijek istražuje tržište

U posljednje se vrijeme uvelike govori o možebitnoj prodaji Bellatora, odnosno njegovoj kupnji od strane PFL-a. Preuzeo bi tako PFL i njihove borce, ali izgleda da ipak ne sve. Ove informacije još uvijek nisu potvrđene, tako da ipak valja pričekati s nekim zaključcima.

Međutim, izgleda da su neki Bellatorovi borci već u potrazi za novim poslodavcem. Michael ‘‘Venom‘‘ Page je svoj ugovor s Bellatorom odradio, tako da sada još uvijek istražuje tržište kao slobodan borac. No, jučer je natuknuo da bi smo ga ubuduće mogli gledati u UFC-u!

‘‘UFC je brend u kojemu sam se već zamišljao. Kada sam počeo trenirati MMA, to je bila glavna stvar. Tada je ostalih organizacija uistinu bilo jako malo, tako da je to bio moj glavni cilj. Vremena su se sada promijenila i sada je više velikih organizacija koje se natječu. Vidim li se tamo? Da! Tamo za mene ima jako puno dobrih borbi. Ali kao što sam rekao, bit će oni koji daju najdeblju kutiju‘‘, rekao je Page u FREESTYLEBENDER podcastu.

‘‘Tko god mi da najdeblju kutiju, tamo ću završiti. Ja ne želim biti tip koji će prvo potpisati ugovor za neku organizaciju pa se kasnije žaliti oko novca. Kada odem u neku organizaciju, želim da to bude najbolje za mene‘‘, dodao je.

Page bi svakako bio zanimljiva akvizicija za UFC-ovu velter kategoriju, no još uvijek nije potpisao ugovor s nikim te još uvijek istražuje tržište. Navijamo da na kraju ipak završi u UFC-u i da ga konačno gledamo protiv najjače konkurencije.

Linker
02. svibanj 2024 07:55