UFC

Dana White odgovorio na kritike zbog poklona od 250 tisuća dolara: ‘J**ite se, gledajte svoja posla‘

Dana White

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Naljutile su ga usporedbe s plaćama boraca

Nedavno smo prenijeli vijest kako je Dana White poklonio prijatelju ‘YouTuberu‘ Kyleu Foregardu 250 tisuća dolara, nakon čega se našao na meti mnogih kritika koje su dolazile sa svih strana, od medija pa do samih boraca.

Nakon što je video u kojem Dana Kyleu daje plastičnu vrećicu u kojoj se nalazi 250 tisuća dolara, kritike su samo počele dolaziti. Najviše su ga kritizirali zbog činjenice da mnogi borci ne dobivaju toliko novca ni za obranu titule, zbog čega su se javljali neki bivši ali i sadašnji borci koji su pozvali na osnivanje sindikata.

Nakon što se prašina malo slegla, napokon se na ovu temu javio i sam Dana: ‘‘Da budem potpuno direktan: prvo, ljudi s interneta, j**ite se. Ja ću svoj novac trošiti kako ja j**eno hoću, gledajte svoja j**ena posla.‘‘

‘‘Kao drugo, ako pogledate što su Kyle i Nelk Boysi učinili za Howler Head, a nikad me nšta nisu tražili zauzvrat. Oni ne mogu biti bolji ljudi, Kyle je toliko toga učinio za mene tako da i tih 250 tisuća ne može pokriti sve što je učinio. Nemojte brojati tuđi novac, gledajte svoja j**ena posla‘‘, završio je Dana.

Izgleda da su Danu najviše naljutile usporedbe s plaćama boraca, a mnogi mediji su prenijeli kako je Deiveson Figueiredo za posljednju obranu titule dobio 200 tisuća. Zbog toga je na kraju i istaknuo kako nikad u javnost neće izlaziti sa stvarnim novcem kojeg borci dobivaju, kao što je recimo slučaj s drugim sportovima.

Linker
05. svibanj 2024 04:07