UFC

Cris Cyborg o videu u kojem Dana White poklanja 250 tisuća dolara: ‘Samo želi pažnju, mogao je poslati Bitcoin‘

Cyborg i Dana

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Cyborg i dalje nema dobro mišljenje o bivšem šefu

Prošlog tjedna smo pisali kako je UFC-ov predsjednik Dana White prijatelju Kyleu Forgeardu za rođendan poklonio čak 250 tisuća dolara, a cijeli tekst možete pročitati OVDJE. Naravno, takav potez podigao je puno prašine među fanovima i borcima, a Danu su osudili gotovo svi.

Bivša UFC-ova i trenutna Bellatorova borkinja Cris Cyborg se, očekivano, pridružila ionako brojnim kritikama na račun bivšeg šefa. Nije to ni toliko čudno ako uzmemo u obzir koliko se u posljednje vrijeme govori o potplaćenosti UFC-ovih boraca, a i način na koji se Cris razišla sa bivšim poslodavcima.

‘‘Hej, kako je to sladak poklon. Dana White ima novac, on ima jako puno novca, tako da on sad radi što god ga je volja. Ali ja vjerujem da ako ne želiš toliko pažnje, onda pošalješ Bitcoin. Sigurno je to učinio zbog pažnje, zbog društvenih mreža i ljudi. Vjerojatno je puno boraca uznemireno zbog toga, pogotovo jer znaju koliko zarade od borbi, teškog rada, treninga deset tjedana zaredom, skidanja kilograma i onda zarade puno manje od toga‘‘, rekla je Cris za Sportskeeda.

Cyborg je trenutno pod Bellatorovim ugovorom gdje je i prvakinja, a čini se da je i sretna tretmanom kojeg tamo dobiva i s novcem kojeg zarađuje. U više navrata je istaknula da takvo nešto nije ni približno dobivala u UFC-u, a ukoliko je to zaista tako, i nama je drago da napokon ima ono što želi.

Linker
28. travanj 2024 18:36