UFC

Dana White otkrio da je Khabib nedavno odbio grappling meč: ‘Mislim da se nikad neće vratiti‘

Khabib Nurmagomedov vs. Dustin Poirier

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
To je bilo i za očekivati s obzirom da se drži svog obećanja

Vjerojatno je svakom fanu borilačkih sportova poznata činjenica da se Khabib Nurmagomedov umirovio uz obećanje majci da više nikada neće ući u borilište bez svog preminulog oca. Ipak, mnogi su se nadali da će ga gledati barem u nekakvim grappling egzibicijama, no Dana White je otkrio da Khabib više nije zaiteresiran ni za to.

‘‘Apsolutno nema šanse da se vratim bez svog oca. Kad me UFC zvao za borbu protiv Gaethjea, razgovarao sam s majkom tri dana. Ona ne zna kako ću se boriti bez oca, ali obećao sam joj da je ovo moja zadnja borba. Dao sam joj riječ i to moram slijediti‘‘, rekao je Khabib te večeri kad je pobijedio Gaethjea u desetom mjesecu 2020. godine.

Prije par dana i sam White je potvrdio da je pokušao Khabiba nagovoriti da se vrati barem za neki grappling meč, za što Khabib nije bio zainteresiran.

‘‘Smiješno je i čudno da ste me baš sad to pitali. Upravo sam Khabiba pitao da vidim je li zainteresiran za nešto takvo i samo mi je rekao da je u mirovini, da je gotov s borbama. Mislim da ga više nikada nećemo gledati‘‘, rekao je Dana.

‘‘Bilo je nešto drugačije u pitanju, htio sam ga pridobiti da radi grappling meč. Ponovno mi je rekao da je umirovljen i gotov s borbama. Mislim da je nakon smrti oca izgubio interes i sad je fokusiran na treniranje drugih boraca i pomaganje njima da postanu prvaci‘‘, zaključio je Dana.

Linker
20. travanj 2024 14:39