UFC

Dana White otkrio nove detalje o UFC 249: 'Slažemo najopakiji card u povijesti sporta!'

 Screenshot (YouTube, UFC)
UFC je zbog pandemije koronavirusa prvi put u povijesti bio prisiljen otkazati tri priredbe zaredom, ali njegov predsjednik Dana White odlučan je u namjeri da se dugo iščekivani UFC 249 zakazan za 18. travnja održi po svaku cijenu.

Nakon što je White otkrio da je UFC pronašao lokaciju za priredbu koju predvode Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson, otkriveno je i da bi na istom "cardu" mogli gledati teškaški obračun Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika, čiji je meč 28. ožujka u Columbusu otkazan zbog uvedenih zabrana u SAD-u. U novom razgovoru s ESPN-ovim Brettom Okamotom, White je otkrio nove detalje o spektaklu kojeg UFC sprema usred svjetske krize.

Prvi čovjek UFC-a rekao je da će UFC 249 biti drugačiji nego što se očekivalo, a uključivat će neke postojeće i neke mečeve koji su trebali biti održani na otkazanim priredbama.

UFC 249 trebao je biti održan u Brooklynu, ali nakon uvedenih zabrana u New Yorku i Nevadi, UFC se okrenuo opcijama izvan SAD-a.

"Slažemo card na kojem će ljudi moći manevrirati i upasti unutra. Radimo najopakiji card koji je ikada napravljen u povijesti sporta. Neke stvari će nam uspjeti, ali neke neće. Pokušavamo pronaći opcije u slučaju da ne uspiju. Francis (Ngannou) je jedan od onih koje razmatramo", rekao je White.

Ngannou je najavio da je spreman uskočiti te da ga je UFC već testirao na koronavirus, a njegov rival iz vrha teške kategorije Rozenstruik još je na Floridi gdje čeka vijesti i priprema se za meč karijere. Pobjednik bi mogao izboriti poziciju sljedećeg izazivača.

Linker
26. travanj 2024 10:29