UFC

Dana White otkrio tri najstrašnija borca s kojima je radio: ‘On je hladnokrvni je**ni ubojica‘

Alex Pereira

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Na listi se začudo nije našao Ngannou

U svojoj dugoj karijeri Dana White imao je kontakt sa najrazličitijim profilima boraca, ali i ljudi općenito. Poznato je kako se s nekima slaže malo više a s nekima malo manje, a neke čak i dovede do statusa zaštitnog lica kompanije iako bismo i za njega mogli reći isto.

Nedavno je Dana gostovao kod Paddyja Pimbletta, a najznačajniji dio podcasta bio je onaj u kojem je Paddy popljuvao Helwanija ne bi li skupio neke bodove kod šefa, na što je dobio brojne kritike da je ulizica. No, osim toga, Dana je govorio o još jednoj zanimljivoj stvari koja je zbog Paddyjeva izjave prošla ‘‘ispod radara‘‘.

Paddy je šefa u jednom trenutku upitao koji su najstrašniji borci s kojima je radio u svojoj karijeri, na što je Dana odgovorio:

‘‘Strašno je svaki put kad se za**bavate oko teškaša. Kada Derrick Lewis dođe na sučeljavanje, jedina stvar koja ga čini nešto manje zastrašujućim je njegov smisao za humor. On je nekad jako smiješan, ali ne daj Bože da se nađete tamo s njim kad mu se ne sviđa protivnik. Bio sam jednom između njega i nekog tipa, pokušavao sam ih razdvojiti. Nisam je**no trebao biti tamo‘‘, rekao je Dana u podcastu.

‘‘Jon Jones je jedan od tih tipova sigurno, Jones je čudo prirode. Jedan od najstrašnijih tipova trenutno je Alex Pereira. Kad ga pogledate, to je hladnokrvni je**ni ubojica. Njih trojica mi padaju na pamet‘‘, zaključio je Dana.

Dosta dobar izbor, mora se priznati.

Linker
23. travanj 2024 08:30