UFC

Ngannouov trener tvrdi: ‘Dolazi nova verzija Francisa, u 2023. nas čekaju ogromne stvari‘

Francis Ngannou 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Uskoro će godina dana otkako se Francis zadnji put borio i otkako je održana zadnja borba za pojas u teškoj kategoriji

Dugo je bilo nepoznato što se točno događa između prvaka teške kategorije Francisa Ngannoua i UFC-a, iako ni sad stvari nisu kristalno jasne. Znalo se da je ozlijeđen i da je bio na operaciji, no također se znalo da zbog velikih kritika ka UFC-u nije u dobrim odnosima s njima.

Ngannou je posljednji puta nastupio na UFC 270 priredbi prije skoro godinu dana kada je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Ciryla Ganea, a od tad je daleko od kaveza te se teška kategorija dosta usporila. Uvelike se govori da bi trebao nastupiti u prvom kvartalu nadolazeće godine protiv Jona Jonesa, no za sada nema nikakvih službenih informacija o tome.

No, njegov trener Dewey Cooper rekao je da ga uskoro čekaju ogromne stvari:

‘‘Ova verzija Francisa će biti bolja od posljednje verzije Francisa prije nego je ozlijedio koljeno. Bit će svemirski. Očekujemo da će Francis biti bolji, snažniji, atletičniji. On očekuje isto tako da će se definitivno i dogoditi.‘‘, rekao je Cooper za Givemesport.

‘‘Kada budemo pametniji i kada nešto bude službeno, učinit ćemo sve da bude na svome maksimumu. U 2023. ga čekaju velike, ogromne stvari.‘‘, zaključio je.

Izgleda da se Francis u potpunosti oporavio i da je spreman za dogovor nove borbe. Često znaju objaviti videa s treninga gdje se vidi da je u potpunosti sanirao ozljede i da je spreman za novu borbu. Bilo je i vrijeme s obzirom da je posljednja borba za titulu u teškoj kategoriji bila prije godinu dana.

Linker
27. travanj 2024 02:55