UFC

Dana White otvorio dušu u razgovoru s Piersom Morganom: ‘Mislim da dosad nisam pričao o ovome‘

Dana White

 Screenshot (youtube, Piers Morgan Uncensored)
UFC-ov predsjednik osvrnuo se na svoj odnos s roditeljima koji nije bio idiličan

UFC-ov predsjednik Dana White imao je vrlo buran početak ove godine. Sumnjamo da je itko zaboravio fizički obračun Whitea i njegove supruge tijekom dočeka Nove godine u Meksiku. White i njegova supruga bili su pod utjecajem alkohola, porječkali su se, a zatim su uslijedili šamari u obja smjera.

Prema snimkama koje su tada isplivale u javnost, supruga Anna prva je ošamarila Danu, a on je uzvratio na isti način. White se brzo pokajao, priznao je krivnju i obećao je da se nešto takvo neće ponoviti. Unatoč javnom ‘‘posipanju pepelom‘‘, White se tada našao na velikom udaru javnosti, a dio MMA javnosti zazivao je ostavku Dane Whitea. UFC-ov predsjednik odbacio je mogućnost odlaska sa svoje funkcije i nastavio je upravljati najjačom svjetskom MMA organizacijom.

Moramo priznati da UFC radi fantastičan posao ove godine. Nakon Whiteovog skandala, kao da su ‘‘dodali gas‘‘ i sjajnim eventima gurnuli su Whiteov incident u drugi plan. Uspješno je Dana prebrodio teške trenutke s početka godine, ali čini se da to nisu jedini teški trenuci s kojima se White borio u posljednje vrijeme.

Gostujući u emisiji Piersa Morgana, Dana White se otvorio i dotaknuo se svojih roditelja. Otprije je poznato da je White imao ne baš lako odrastanje i nije imao naročitu povezanost sa svojim roditeljima. Whiteova majka June čak je 2011. godine objavila knjigu o svom sinu, a u knjizi ga je opisala kao tipa koji je okrenuo leđa svojoj obitelji nakon što se proslavio.

‘‘Teško mi je shvatiti kako se osoba koju sam nekoć poznavala, promijenila u nekog tko je egoističan, fokusiran samo na sebe, arogantan i okrutan. Dana je od istinskog prijatelja i dobrog sina postao osvetoljubivi tiranin kojeg ne mari za osjećaje drugih i način na koji se odnosi prema njima.‘‘, između ostalog napisala je njegova majka.

Time smo samo dobili potvrdu da odnosi Whitea i njegovih roditelja nisu idilični, točnije, miljama su daleko od idiličnih. Kao što smo ranije naveli, White se otvorio u razgovoru s Piersom Morganom i progovorio je o svojim roditeljima.

‘‘Ne volim pričati o ovome, ali moji odnosi s roditeljima učinili su me onim što sam danas, ne samo u poslovnom svijetu, nego i u svijetu roditelja. Ne bih ništa promijenio kad je u pitanju moje odrastanje. Od svojih roditelja učio sam što ne želim biti kao roditelj.‘‘, započeo je White, a potom je otkrio kako je nedavno ostao bez roditelja.

‘‘Mislim da nisam dosad pričao o ovome, ali moji roditelji nedavno su preminuli. Miran sam po pitanju svega toga. Puno se fokusiram na svoju djecu i odnos s njima, a svoj odnos s roditeljima ostavio sam iza sebe. Nisam se osjećao tužnim kad su umrli. Nisam im želio ništa loše, ali nisam tugovao. Kad su umrli, nisam osjećao gotovo ništa, ako ću biti iskren. Pobrinuo sam se za svog oca, preselio sam ga u Maine i on sada počiva sa svojom obitelji. Nisam imao ništa s majčinim sprovodom. Njena obitelj pobrinula se za nju nakon njene smrti.‘‘, otkrio je Dana.

UFC-ov predsjednik još je dodao kako je definitivno crpio motivaciju i volju za uspjehom zbog odnosa s roditeljima i sigurno im je htio dokazati kako će napraviti nešto od svog života. Danas je Dana White jedan od najuspješnijih poslovnih ljudi u svijetu sporta, a nadamo se da će i njegova djeca moći reći kako je Dana i jedan od najboljih očeva na svijetu. Šteta Dana ne misli tako o svojim roditeljima, ali neke obiteljske priče jednostavno nisu bajkovite.

Linker
10. svibanj 2024 06:32