Ostalo

Preminula je sestra Henryja Cejuda: ‘Nikada nisam vidio da se netko toliko bori, bila mi je poput druge majke‘

Gloria Cejudo

 Instagram (henry Cejudo)
Bivši UFC-ov prvak muha i bantam kategorije trenutno se nosi s teškom obiteljskom tragedijom

Nažalost, UFC-ov borac Henry Cejudo podijelio je jako tužnu vijest sa svojim fanovima. Iskusni borac i bivši prvak ostao je bez svoje starije sestre koja je preminula nakon teške borbe s rakom. Život Glorije Cejudo jučer je došao kraju, četiri dana prije njenog 41. rođendana, a Cejudo se oprostio dirljivom porukom putem društvenih mreža.

‘‘Moja starija sestra borila se s rakom posljednje dvije godine. Nikada nisam vidio nekog tko se toliko borio za svoj život. Ona je odigrala tako puno uloga u mom životu, uključujući ulogu druge majke. Bila je najnesebičnija osoba koju sam poznavao. Hvala ti što si me naučila što je bezuvjetna ljubav. Nema više boli i patnje, raduj se s našim Ocem nebeskim. Posluži se breskvama u Raju koje si oduvijek htjela. Jako te volim i puno mi nedostaješ moja lijepa sestro. Vidimo se uskoro, sestro.‘‘, poručio je Cejudo.

Cejudo je inače još u 11. mjesecu 2021. godine otkrio kako se njegova sestra bori s rakom, a rak je tada bio u četvrtoj, odnosno u najgoroj fazi. Četvrta faza predstavlja stadij u kojem je rak metastazirao, a liječnici su joj davali još nekoliko mjeseci života. Hrabra Gloria dvije godine se borila s rakom, ali nažalost, bitku je na kraju izgubila.

Uistinu tužna vijest zbog smrti ovako mlade djevojke, ali kao što je Cejudo napisao, barem je završila njena patnja i borba s opakom bolesti. Gloriji Cejudo želimo da počiva u miru Božjem, a Cejudu i njegovoj obitelji želimo puno snage da se nose s teškim gubitkom u obitelji.

Linker
07. lipanj 2024 14:57