UFC

Dana White pokazao je moćan citat koji mu je promijenio život: ‘Imam ga svugdje‘

Dana White i Bruce Lee

 Matt Davies/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Riječi jedne od najpoznatijih osoba ikada u borilačkom svijetu duboko su nadahnule predsjednika UFC-a

UFC-ov predsjednik, Dana White, nedavno je govorio o moćnom citatu Brucea Leeja koji je postao pokretačka snaga u njegovom životu i karijeri. U intervjuu, White je pokazao citat i objasnio kako ga je nadahnuo da stalno premašuje svoje granice.

‘‘Imam ga ovdje, imam ga u svojoj kući, imam ga svugdje‘‘, rekao je White.

Citat Brucea Leeja koji tako duboko odzvanja u Whiteovom biću glasi:

"Jer to je jednako kao i da ste mrtvi.

Ako uvijek postavljate granice onome što možete učiniti, fizičke ili bilo kakve druge - to će se proširiti i na ostatak vašeg života. Proširit će se na vaš posao, vaše moralne vrijednosti, čitavo vaše biće. Ne postoje granice. Postoje platoi, ali ne smijete ostati na njima, morate ih prijeći. Čak i ako vas to ubije.

Čovjek mora stalno premašivati svoju razinu."

White je otkrio da je ova filozofija stalnog napredovanja i razbijanja zamišljenih ograničenja srž njegovog razmišljanja.

Bruce Lee bio je poznat po svom revolucionarnom razmišljanju i rušenju ograničenja koja su mu nametnuta. Legenda borilačkih vještina nadvladala je rasizam i skepticizam svojim vještinama i neortodoksnim filozofskim stavovima. Njegove riječi o stalnom premašivanju vlastite razine očito su ostavile dubok utjecaj na Whiteov pristup životu.

Prihvaćajući Leejev ohrabrujući citat, čelni čovjek UFC-a održao je neumornu motivaciju u svojim profesionalnim pothvatima poput razvoja tvrtke vrijedne milijardu dolara, kao i u svojem osobnom zdravstvenom putovanju. Duboka mudrost legende borilačkih vještina je očito promijenila smjer Whiteovog života nabolje.

Linker
12. lipanj 2024 13:29