UFC

Dana White ponovno progovorio o povratku McGregora: ‘Ovo je period u kojem očekujemo njegov nastup‘

Conor McGregor i Dana White

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
UFC-ov predsjednik potvrdio je kako McGregora nećemo gledati tijekom ove kalendarske godine

Povratak Conora McGregora, koliko smo samo puta pisali o ovoj temi, zbilja je teško prebrojati. Još od sedmog mjeseca 2021. godine, najveća MMA zvijezda izbiva iz kaveza.

Jedan dio tog perioda bio je za očekivati zbog teške ozljede noge koju je tada zadobio u meču protiv Dustina Poiriera. Međutim, već dulje vrijeme McGregor nije pod tom ozljedom, ali i dalje se nije vratio u kavez. Trebali smo svjedočiti njegovom povratku krajem šestog mjeseca ove godine, ali jedna lakša ozljeda nožnog prsta navela ga je da ipak odgodi svoj povratak u kavez.

Vjerovalo se kako takva ozljeda neće meč pretjerano dugo odgoditi i da bismo početkom jeseni mogli gledati okršaj između Michaela Chandlera i Conora McGregora. Vrlo brzo Irac je ipak počeo spominjati kraj ove kalendarske godine, ali čak ni krajem godine McGregor se neće vratiti.

Dana White u par navrata je fanovima dao do znanja da se Conor neće boriti ove godine, a u razgovoru za New York Post Sports otkrio je kada zapravo možemo očekivati povratak "Notoriousa".

"Dopustite da vam ovo kažem. Ja sam bio taj koji je govorio kako se Conor neće boriti ove godine, unatoč svim nagađanjima o njegovom povratku. Conor McGregor će se boriti sljedeće godine, početkom 2025. On je jako dugo izvan kaveza, a kad je u pitanju njegova glad, treba istaknuti kako je on jako bogat čovjek. Vidjet ćemo kada će se točno vratiti, ali on je definitivno jedna od superzvijezda ovog sporta i podigao je UFC na višu razinu diljem cijelog svijeta. On je velika zvijezda i sjajan partner.", rekao je White.

Dakle, prema trenutnom planu UFC-ovog predsjednika, McGregorov povratak na rasporedu je početkom 2025. godine. Međutim, ništa konkretnije od toga White nije mogao reći, što upućuje da smo još uvijek daleko od službene potvrde i konačnog povratka. U više navrata iznosili su se okvirni termini, ali kako vrijeme odmiče, dojam je da svi zajedno, uključujući Chandlera, uzalud čekamo.

Linker
14. rujan 2024 15:16