UFC

Dana White prokomentirao idući korak za rasplet na vrhu lake kategorije: ‘To je borba koju želimo ponovno gledati!‘

Dana White

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Još uvijek se ne zna kad će se točno vratiti prvak, iako bi to trebalo biti u Abu Dhabiju

Nakon sjajnog performansa na UFC-u 289 za vikend, Dana White bi volio vidjeti Charlesa Oliveiru u revanšu protiv UFC prvaka lake kategorije Islama Makhacheva.

Oliveira (34-9, 22-9 UFC) završio je Beneila Dariusha (22-5-1, 16-5-1 UFC) tehničkim nokautom u prvoj rundi u sunaslovnoj borbi večeri u Rogers Areni.

Iako je Makhachev (24-1, 13-1 UFC) nedavno upisao dominantnu pobjedu "submissionom" protiv Oliveire prošlog listopada (deseti mjesec) na UFC-u 280, Oliveirin nastup bio je dovoljno impresivan da ga White smatra jednim od predvodnika u utrci za naslov.

“Večeras je izgledao kao svjetski prvak i uzbuđen sam što će se on i Islam ponovno boriti. To je ono što ima smisla, to je borba koja bi se trebala dogoditi i uzbuđen sam što ću je ponovno vidjeti."

Makhachev se nije činio previše uzbuđen zbog mogućnosti revanša s Oliveirom, te je nakon borbe zadao udarac “Do Bronxu”. Iako bi White želio ponovno gledati ovu borbu, nije definitivno rekao da će se to sljedeće dogoditi. Predviđa se da će Makhachev svoju sljedeću obranu naslova odraditi na UFC-u 294 22. listopada (deseti mjesec) u Abu Dhabiju.

"Postoji mnogo stvari koje dolaze u obzir za sljedeću borbu. Trenutno sjedim ovdje i razgovaram s vama o njemu, a čak ni ne znam što mu je. Na liječenju je. Ne znam gdje je, ne znam što planira preko ljeta. Popis stvari koje utječu na način na koji se ugovaraju borbe podosta je velik, ali samo vam kažem da je to borba koju bih volio ponovno vidjeti”, zaključio je White.

Linker
13. srpanj 2024 13:00