UFC

Dana White: ‘Rockholdova priča o napadu na titulu je njegovo klasično brbljanje‘

White i Rockhold

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Luke je rekao da ga ništa osim borbi za titulu ne zanima

UFC-ov veteran i bivši prvak Luke Rockhold u subotu se vraća u kavez nakon tri godine pauze. Očekuje ga opasni udarač Paulo Costa, a Rockhold je već nekoliko puta rekao kako bi mu ova potencijalna pobjeda donijela novi napad na pojas.

Međutim, planovi za budućnost nisu jedina stvar o kojoj je Rockhold govorio u svojim intervjuima koje je imao u ovom ‘fight weeku‘. Rockhold se ovog puta žestoko okomio na UFC te ih je u jednom trenutku nazvao i mafijom, a naravno, govora je bilo i u plaćama boraca.

Nije to sjelo predsjedniku Dani Whiteu, koji je odlučio malo ‘vratiti na mjesto‘ poznatog borca. Dana je rekao: ‘‘Paulo Costa je šestorangirani u svijetu. Reći da će pobijediti Paula Costu i onda izgubi od prvaka u 2-3 sekunde. Mislim, to je standardno Rockholdovo brbljanje.‘‘

Luke je i neki dan rekao da ništa osim borbi za titulu neće raditi, a bit će zanimljivo za vidjeti hoće li se toga i držati. Ukoliko bi uistinu pobijedio Costu, bio bi to ogroman uspjeh jer svi znamo iz kakvog meča je prije tri godine otišao na dugu pauzu.

S druge strane Dana je u posljednjih nekoliko dana često kontradiktoran sam sebi; prvo je pljuvao medije da pomažu borcima u blaćenju UFC-a, zatim je rekao kako mu je žao što su pustili Shanea Burgosa zbog novca, dok sad opet ‘spušta‘ Rockholdu koji ga je kritizirao upravo zbog toga.

Linker
18. travanj 2024 20:56