UFC

Dana White tvrdi kako postoje šanse da Hasbulla nastupi u UFC-u

Dana White i Hasbulla

 Instagram (hasbulla Magomedov)
Predsjednik UFC-a proteklog vikenda u Abu Dhabiju upoznao se s novopečenom zvijezdom

Hasbulla Magomedov velika je internetska senzacija posljednjih mjeseci. 18-godišnjak iz Makhachkale pridobio je milijune fanove svojim videima na TikToku i Instagramu, a naročito je popularan u MMA zajednici. Proteklog vikenda, momak koji boluje od dvarfizma (patuljastog rasta) gostovao je na UFC-ovoj priredbi u Abu Dhabiju te je privukao velik interes okupljenih.

Islam Makhachev koji je nastupao na toj priredbi, dugi niz godina poznaje Hasbullu i bio je jedan od glavnih razloga njegova dolaska. Hasbulla je imao prilike gledati uživo pogledati svog prijatelja na djelu, a Islam je posao odradio, dominantno savladavši Dana Hookera u prvoj rundi. Nije ovaj popularni Rus promaknuo niti Dani Whiteu koji se podružio s njime.

‘‘Nešto ću vam reći. Dakle, video koji mi je poslao govoreći ‘Dana White, dolazim u Abu Dhabi i u UFC‘, kad sam ga objavio sa svojim odgovorom iz aviona, to je bio najveći post koji sam objavio. Imam 6.7 milijuna pratitelja na Instagramu, a 6.4 milijuna ljudi pogledalo je taj video. Nije li to ludo?‘‘, izjavio je White u razgovoru za Bar Stool Sports.

Inače, Hasbulla je poznat po ‘‘rivalstvu‘‘ s Abdu Rozikom, još jednim mladićem patuljastog rasta, no Abdu Rozik dolazi izTadžikistana. Videi u kojima se Hasbulla i Abdu Rozik raspravljaju i pokušavaju se fizički sukobiti, brzo su postali viralni. Jednu od takvih situacija imali smo prilike vidjeti i na UFC-ovoj priredbi u Abu Dhabiju, a snimku možete pogledati ispod ovog odlomka.

Puno je komentara u kojima fanovi poručuju Dani Whiteu da ugovori ovaj meč, a inicijalni ‘‘promotor‘‘ meča između Hasbulle i Abdu Rozika, Asxab Tamaev putem Instagrama je podijelio navodnu prepisku s Danom Whiteom u kojoj predsjednik UFC-a pokazuje interes za organiziranjem te borbe. White se u razgovoru za Bar Stool Sports osvrnuo na potencijalne šanse da Hasbulla jednom nastupi pod okriljem UFC-a.

‘‘Volim tog dečka. Postoji li više od nula posto šanse za njegovu borbu u UFC-u? Da.‘‘

image

Story Asxaba Tamaeva

Instagram (asxab Tamaev)

Nadamo se i vjerujemo da White nije ozbiljan po tom pitanju, nego se samo igra s maštom Hasbullinih fanova.

Linker
19. travanj 2024 07:39