UFC

Dana White ukinuo zabranu unošenja zastava u kavez: ‘Ako vam zastave vrijeđaju osjećaje, premekani ste‘

Joe Pyfer i Dana White

 Ufc Fight Pass, Mma Junkie
Uistinu nema razloga da zastave vrijeđaju ikoga i da nekome smeta da borac nakon pobjede unese zastavu svoje zemlje u kavez

Potaknuti sukobom između Rusije i Ukrajine, UFC je borcima u jednom trenutku zabranio unošenje zastava u kavez i pokazivanje istih u prijenosima uživo. Međutim, izgleda da je noćas takvoj praksi došao kraj.

Puno fanova je noćas primijetilo kako je Joe Pyfer nakon velike pobjede u kavez unio američku zastavu, a kasnije je Dana White objasnio kako je odlučio ukinuti tu zabranu i vratiti zastave u kavez:

‘‘Zastave se vraćaju. Bio sam na odmoru tijekom meksičkog Dana neovisnosti, a ta zabrana me izluđivala. Rekao sam, je**š to, zastave se vraćaju. Postoji puno stvari koje se moraju rješavati u ovako velikoj kompaniji, ne možete misliti na sve. ‘Boli me ku**c‘ je odgovor na većinu stvari‘‘, rekao je Dana na press konferenciji.

‘‘Svi su premekani, svi su toliko osjetljivi oko svega. Kada sam donosio odluku, mislio sam si da nema razloga da se borcima zabranjuju zastave. Meksički Dan neovisnosti me je preokrenuo. Zastave se vraćaju, a ako vam zastave vrijeđaju osjećaje, je**na šteta!‘‘, dodao je Dana.

Uistinu nema razloga da zastave vrijeđaju ikoga i da nekome smeta da borac nakon pobjede unese zastavu svoje zemlje u kavez. Joe Pyfer je noćas to učinio nakon što dugo vremena nismo vidjeli ovu praksu u UFC-u, a dobro da se zabrana ukinula.

Linker
06. svibanj 2024 02:25