UFC

Dana White vjeruje da je Nunes izgubila motivaciju: ‘Ona više nije gladna divljakinja‘

Amanda Nunes

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
UFC-ov predsjednik opisao je zašto bivša prvakinja bantam kategorije nije motivirana kao nekoć

Jedno od većih MMA iznenađenja priuštile su nam Julianna Pena i Amanda Nunes, krajem protekle godine. Niz Amande Nunes od 12 uzastopnih pobjeda, iznenadno je prekinut uvjerljivim porazom od Julianne Pene.

Pena je tako postala novom UFC-ovom prvakinjom bantam kategorije, a bivšu prvakinju završila je ''submissionom'' u drugoj rundi borbe. Amanda će 30. srpnja (sedmi mjesec) imati priliku revanširati se Peni, ali ukoliko se pojavi u izdanju koje je pružila prošli puta, neće imati što tražiti u toj borbi.

Nunes vjerojatno nikad lošije nije izgledala unutar UFC-ova kaveza, a Dana White u razgovoru za ESPN istaknuo je kako Nunes vjerojatno nema motivaciju koju je nekoć imala.

''Pitanje u vezi Amande jeste ono što se dogodi svim borcima. Znate onaj narativ da nikog ne plaćamo dobro? Amanda je bogata. Ona je multimilijunašica koja sada ima posve drukčiji financijski status nego nekoć. Nedavno je dobila i dijete. Njen život se promijenio i ona više nije gladna divljakinja kao što je na početku svog pohoda ka tituli svjetske prvakinje. Puno je tu faktora.'', objasnio je White, a zatim se osvrnuo na Penu koja je tek postala prvakinjom i počinje uživati te plodove.

''Julianna sada počinje uviđati stvari koje dolaze s titulom prvakinje, što financijski, što po pitanju popularnosti. Pojas je ključ koji otvara mnoga vrata. Siguran sam da želi doći na Amandinu financijsku razinu. '', dodao je UFC-ov predsjednik.

White je otkrio kako Nunes ne simpatizira Penu i smatra ju previše lajavom za svoj ukus. To bi mogao biti faktor koji će dodatno motivirati Nunes, jer financije i popularnost nisu nešto zbog čega se Nunes sada bori. To je odavno osigurala.

Linker
18. travanj 2024 10:37