UFC

Daniel Cormier istaknuo zanimljiv podatak nakon UFC-a 293: ‘Zaslužio je da se malo odmori, zaradio je to!‘

Israel Adesanya

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Ovo dodatno pokazuje koliko je aktivan

Israel Adesanya izgubio je pojas na UFC-u 293. Tron srednje kategorije otprije nekoliko sati drži Sean Strickland koji ga je dominantno porazio jednoglasnom odlukom sudaca (49-46 x3) nakon 25 minuta.

Nastup bivšeg prvaka definitivno možemo opravdati pjesmom Saše Matića "Nije ovo moja noć". Adesanya nije izgledao kao prvak te je zasluženo izgubio, ali nema sumnje da će se vratiti bolji nakon ovog poraza. Ipak, pitanje je kada će se vratiti, a neki smatraju da bi se sada trebao odmoriti.

Među njima je i Daniel Cormier koji je istaknuo zanimljiv podatak. Naime, Adesanya je u posljednje četiri godine odradio 12 borbi te je jedan od najaktivnijih boraca u promociji, a bolje da ga niti ne uspoređujemo s ostalim prvacima. Ipak, kako Cormier ukazuje, trebao bi napraviti predah.

"Prvak zaslužuje malo odmora! Zaradio je to", rekao je na Twitteru i priložio velike UFC-ove "evente" na kojima se borio, a nevjerojatno je vidjeti koliko je zapravo aktivan i to na kojoj razini.

Ne sumnjamo da će Adesanyi dobro doći malo odmora, a kada se vrati, željno iščekujemo vidjeti hoće li odmah ići, kao što je najavljeno, u revanš sa Stricklandom ili će do tada doći neka druga opcija.

Linker
21. travanj 2024 05:55