UFC

Daniel Cormier: Ovo je teško za progutati, ali Stipe je fantastičan prvak!

Daniel Cormir i Joe Rogan
 screenshot
Daniel Cormier čestitao je Stipi Miočiću na osvajanju titule UFC prvaka teške kategorije. Otkrio je kako smatra da je presudila njegova greška, a nešto je dodao i o možebitnom umirovljenju.

Nakon što je poražen od Stipe Miočića prekidom u četvrtoj rundi glavne borbe UFC 241 priredbe u Anaheimu, Daniel Cormier smogao je snage odmah u Octagonu čestitati svom protivniku na pobjedi. U razgovoru s Joeom Roganom osvrnuo se na borbu i udarce u tijelo koji su bili presudni.

"Mislim kako je napravio sjajnu prilagodbu kad se prebacio na udarce u tijelo. Pogodio me više puta desnom rukom i nisam baš osjetio nešto previše štete, tako da sam možda te udarce olako shvatio. On je fantastičan prvak, čestitam Stipi i njegovom timu", rekao je Cormier odmah nakon borbe.

Upitao ga je Joe Rogan tada je li razmišljao prije borbe što će napraviti u slučaju poraza. Već neko vrijeme spominje umirovljenje i ovo bi mogla biti njegova posljednja borba u Octagonu.

"Odluke se ne donose kad ti emocije ovako rade. Ovo je teško za progutati. S 40 godina i s toliko puno drugih prilika ispred sebe. Morat ću razgovarati sa svojom suprugom, donijet ćemo pametnu odluko oko toga što i kako dalje", rekao je ovaj veliki šampion.

Cormier je ovog puta pokušao suzdržati emocije, no suze su se pojavile. Naravno da mu nije lako, odradio je sjajnu borbu. Zapravo, nastupio je u borbi vjerojatno dva najbolja teškaša u povijesti. Nažalost, ovog puta naletio je na spremnijeg, odlučnijeg i ustrajnijeg borca. Novog i starog UFC prvaka teške kategorije, Stipu Miočića.

Linker
19. travanj 2024 07:18