UFC

Daniel Cormier smatra da Poirier ne treba prekinuti karijeru: ‘Vatra još uvijek gori u njemu‘

McGregor vs Poirier

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Bivši UFC-ov prvak u dvije kategorije smatra da ‘The Diamond‘ još ima ono potrebno u sebi da nastavi karijeru

Nade Dustina Poiriera da postane neosporni UFC prvak srušene su na UFC-a 302. Unatoč tome što je pružio dostojan izazov UFC-ovom prvaku lake kategorije, Islamu Makhachevu, "The Diamond" je izdržao sve do pete runde.

Dok Poirier razmišlja o povlačenju, ostavlja otvorena vrata za potencijalnu borbu koja bi mu donijela nešto novo. Daniel Cormier vjeruje da, unatoč tome što ima omjer 2-1 protiv McGregora, Poirier bi trebao ozbiljno razmotriti četvrtu borbu ako mu se pruži prilika.

Daniel Cormier je u svojoj emisiji na YouTubeu podijelio svoje mišljenje o budućnosti Dustina Poiriera. UFC-ov komentator vjeruje da "The Diamond" možda još nije završio s borbama.

"Dustin Poirier, otkad je rekao da razmišlja o povlačenju iz sporta, imao je mnogo toga za reći," rekao je Cormier. "Možete vidjeti u njemu da ima mnogo toga. Vatra još uvijek gori unutar ‘The Diamond-a.‘ Ovaj tjedan je uputio kritike prema Michaelu Chandleru i Conoru McGregoru."

Kao što je Cormier spomenuo, "The Diamond" je imao neke riječi za Michaela Chandlera i McGregora. To je navelo Cormiera da vjeruje da Poirier još ima što dati u svijetu borbi.

"Mislio sam da si rekao da možda želiš napustiti ovaj sport, DP" rekao je Cormier. "Ne zvučiš kao netko tko želi odustati, i iskreno, da te savjetujem, rekao bih ti: ‘Nemoj, imaš još mnogo toga za dati.‘ Dustin Poirier je borac, on će se boriti s bilo kim. Borit će se i na ulici."

"Mislim da ako se pruži prilika za borbu s McGregorom, to se mora dogoditi" zaključio je Cormier.

Linker
01. rujan 2024 18:45