UFC

Danu Whitea pitali da komentira Jonesove izjave da će se umiroviti: ‘Zašto ne bismo razgovarali nakon tog eventa?‘

 Jon Jones i Dana White

 Frederick M. Brown/Getty images/Profimedia
Izgleda da svi oni zaboravljaju da se u meču nešto pita i Stipu, koji je u fenomenalnoj formi i spreman za ovaj veliki meč

Nije nikakva tajna koliko UFC-ov predsjednik, Dana White, obožava Jona Jonesa. Gotovo svaki dan White je u medijima, i neovisno o temi o kojoj govori, uvijek pronađe način da negdje ‘‘ubaci‘‘ Jonesa. Često ga nazove najvećim borcem ikad, a onda objasni zašto tako misli.

Na sinoćnjoj press konferenciji nakon šeste epizode DWCS-a u ovoj sezoni, novinari su Danu pitali hoće li Tom Aspinall uistinu biti zamjenski borac, a osim toga, morali su ga pitati i da prokomentira izjave Jonesa od neki dan kada je rekao da će ovo vrlo vjerojatno biti njegova posljednja borba. Evo što je rekao o Aspinallu:

‘‘Da, Tom Aspinall je sljedeći, neovisno o tome što se dogodi u ovom meču‘‘, kratko je potvrdio da će engleski borac biti zamjena na UFC-u 309.

Dotaknuo se i Jonesove najave da će ići u mirovinu nakon Miočića:

‘‘Zašto ne bi smo razgovarali s njim nakon tog eventa? Moramo prvo vidjeti što će se dogoditi u ovoj borbi. Moramo vidjeti kako će se to odigrati i onda od toga vidjeti za dalje‘‘, također je dosta kratko odgovorio.

Nije Dana bio previše rječit kada je u pitanju Jonesova mirovina, no velike su šanse da sve uistinu ovisi o ishodu meča s Miočićem. Ukoliko u njemu bude izgledao loše, Jones sigurno neće ući u kavez s Aspinallom koji je trenutno u velikom naletu.

Kako god, ukoliko bude pak izgledao dobro, svašta je moguće. No, izgleda da svi oni zaboravljaju da se u meču nešto pita i Stipu, koji je u fenomenalnoj formi i spreman za ovaj veliki meč.

Linker
19. rujan 2024 13:35