UFC

Darren Till nastavlja padati: Dricus Du Plessis mu nanio novi poraz prekidom

Dricus du Plessis 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Imao je i Till svojih trenutaka, no svejedno je poražen

Iako je nekada bio izazivač za titulu u velter kategoriji, otkako Darren Till je prešao u srednju kategoriju karijera mu se u potpunosti urušila. Dricus Du Plessis noćas ga je pobijedio ‘‘submissionom‘‘, a tijek ove odlične borbe pročitajte u nastavku.

Darren Till je počeo pritiskati čim je zvono oglasilo, ali Dricus ga je istog trenutka srušio i odveo na žicu gdje je nanosio udarce. Govorio je sucu da je u redu i da ne prekida, ali Dricus je nastavio raditi i nanositi štetu Tillu. Izgledao je Till sve lošije te se nije micao sa žice nego je puštao Dricusu da ga udara. Du Plessis je srušio tilla još jednom, zaključao ‘‘body triangle‘‘ te je Till uistinu izgledao nemoćno. Dricus je uhvatio gušenje ali nije uspio završiti, a cijelo je vrijeme Dricus bio na leđima Tilla. 60 udaraca je Dricus bacio, no Darren se izvukao i čak pokušao završiti Dricusa no nije uspio. Deset sekundi prije kraja Dricus je opet srušio Tilla te se zvono oglasilo. Kakva runda!

Drugu rundu Till ponovno kreće s pritiskom, a Dricus je izgledao jako umorno. Tjerao je Till Dricusa na borbu sa zadnje noge te je i dobro pogađao i izgledao je puno bolje nego u prvoj rundi. Dobar desni direkt je Till pogodio i uzdrmao Dricusa a zatim i koljeno, no Dricus ga je srušio no ne i zadržao. Odlično je Till pogađao kako je runda odmicala, no minutu prije kraja Dricus je došao do novog rušenja. Pokušao je i giljotinu no nije bio u dovoljno dobroj poziciji, a krajem runde je uhvatio polugu na nozi koju nije uspio završiti zbog isteka vremena.

Posljednja runda krenula je slično kao i prošla, Till je Dricusa pritiskao i pogađao. Ovog puta je i Dricus ponešto i pogađao, a obojica su išla po finiš. Dricus je srušio Tilla i uzeo mu leđa, zaključao gušenje te je Till tapkao!

Nanio je Dricus Tillu treći poraz za redom te ukupno peti u posljednjih šest borbi, tako da je Till sada u velikim problemima.

Linker
20. travanj 2024 10:52