UFC

Darren Till rekao da mu treba vremena van UFC-a: ‘Moram razmisliti o svemu‘

Darren Till vs. Dricus Du Plessis

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Rekao da se neće umiroviti, ali treba dobro razmisliti o svemu

Pet poraza u posljednjih šest borbi je jako loš rezultat, no Darren Till se ne namjerava još uvijek predati. Sinoć ga je ‘‘submissionom‘‘ završio Dricus Du Plessis te je nastavio Tillov loš niz, iako je na momente Till na nogama izgledao dosta dobro.

No, pokazao je velike probleme kada je u pitanju hrvanje i grappling. U tom segmentu mu je Dricus radio praktički što je htio, iako se i on već u drugoj rundi poprilično ispuhao te je jako teško disao. Iskoristio je to Till donekle, ali samo do prvog sljedećeg rušenja gdje bi jednostavno pao bez ikakve obrane.

Logično i legitimno pitanje je što sad slijedi za Tilla, no on je potvrdio kako to sigurno nije mirovina:

‘‘Ne dobivate u životu uvijek ono što želite. Teško je. Imam je**no 29 godina i u vrhu sam sporta od 2017., u UFC sam ušao 2015. Nisam umirovljen i ovo nije taj govor, imam tek 29 godina i bilo bi glupo to napraviti sad. Na gubitničkoj sam stazi sad, uistinu jesam. Samo želim reći, voljeli me ili mrzili – žao mi je. Uistinu treniram, možda i previše. Treba mi malo vremena van UFC-a, moram razmisliti o svemu.‘‘, rekao je između ostalog Till na svom Instagram profilu.

Što se događa s Tillom, teško je reći. Otkako je došao u srednju kategoriju karijera mu se strmoglavila, a neki zagovaraju i da je premlad bačen u vatru. Kako bilo, nije više ni sjena nekadašnjeg borca te je pitanje kako će se iz ovoga vratiti.

Linker
20. travanj 2024 11:01