UFC

Darren Till objasnio što se dogodilo na Kanarskim otocima: 'Nisam ukrao Taxi'

Darren Till
Darren Till napokon se odlučio vratiti u javnost, a tim putem je objasnio što se točno dogodilo prije koji mjesec na Kanarskim otocima. Riječ je o onoj situaciji kad su on i prijatelji izbačeni iz hotela radi štete koju su napravili u sobi, da bi sve kulminiralo krađom Taxi vozila.

22. travnja ove godine u javnosti se pojavila vijest jednog od vodećih britanskim tabloida, kako je UFC-ova zvijezda Darren Till sudjelovala u incidentu na Kanarskim otocima. UFC borac i njegovo društvo prvobitno su napravili štetu u hotelskoj sobi, radi čega su izbačeni iz hotela, a nakon što nisu primljeni u drugi, otuđili su Taxi vozilo koje je došlo po njih. Till je proveo noć u zatvoru, ali na kraju je prošao uz blažu kaznu nego se očekivalo.

Till je sad dao intervju za Fighters Only u kojem je otkrio svoju stranu priče oko toga što se zapravo dogodilo.

"Ne bih htio spominjati nikakva imena, no Taxi nije bio ukraden. Zapravo, bio je, ali samo da bi se provozao po kvartu par puta. Ja sam bio negdje drugdje, ali došao sam na lice mjesta nakon što sam napustio hotel. Onda su me primijetili policajci koji su se kretali okolo. Jedan se okrenuo i rekao moje ime. Ja sam odgovorio i bilo mi je jasno što se događa. Znao sam da će na kraju sve pasti na moja leđa", rekao je Till.

Nakon tog incidenta, Till je prvobitno imao nekih neugodnih rasprava putem Twittera, da bi na kraju uklonio svoje profile na društvenim mrežama. Prije koji tjedan se vratio, ali do sad nije spominjao incident s Kanarskih otoka. Svi su na kraju zaključili kako je zapravo dobro prošao, a na vama je hoćete li vjerovati britanskom tabloidu ili Tillu osobno.

Što se tiče njegove karijere, Darren je izjavio kako mu je nakon poraza od Jorgea Masvidala trebalo vrijeme izvan sporta te da će se vratiti čiste glave i u dobroj formi, no nije specificirao kad bi se to moglo dogoditi. On se trenutno nalazi u nizu od dva poraza i to prva dva u karijeri. Prvo je krajem prošlog ljeta poražen u borbi za titulu od Tyrona Woodleya, da bi u ožujku bio brutalno nokautiran od strane Masvidala.

Linker
15. svibanj 2024 06:00