UFC

Darren Till otkazao nastup u Londonu: Ekspresno je pronađena možda čak i bolja zamjena

Darren Till

 Zac Goodwin/PA Images/Profimedia
Ponajbolji britanski MMA borac trebao se boriti protiv Jacka Hermanssona

Nažalost, UFC-ova ovomjesečna priredba koja će se održati u Londonu (23.07.) ostala je bez jednog od najzanimljivijih mečeva na ‘‘cardu‘‘. Darren Till otkazao je svoj nastup protiv Jacka Hermanssona.

Trebao je to biti obračun osmorangiranog (Hermansson) i devetorangiranog (Till) izazivača srednje kategorije, a oba dolaze nakon poraza u posljednjim nastupima. Till je ipak zadobio ozljedu nepoznate prirode i njegov povratak u kavez nakon devetog mjeseca i poraza Brunsona, pričekat ćemo još neko vrijeme.

Ove informacije prvotno su došle s ESPN-a, a kasnije su potvrđene i od strane MMA Junkieja.

Što se Jacka Hermanssona tiče, on je ostao bez prvotno planiranog protivnika, ali ne i bez nastupa. ‘‘Joker‘‘ protivnik bit će Chris Curtis koji je pristao uskočiti na ‘‘short notice‘‘ nakon što je prije desetak dana porazio Rodolfa Vieiru.

Curtis je debitirao za UFC u 11. mjesecu protekle godine i već je odradio tri nastupa. Slavio je u sva tri, a pobjeđivao je vrlo dobre borce kao što su Phil Hawes, Brendan Allen i spomenuti Vieira. ‘‘Action Man‘‘ je zaslužio priliku protiv rangiranog protivnika i Jacka Hermansson dobio je protivnika koji je u ovom trenutku možda i veća opasnost od Darrena Tilla.

Zanimljivo je kako se Till trebao boriti protiv Jacka Hermanssona i u 12. mjesecu 2020. godine, ali i tada je otkazao nastup zbog ozljede. Tillu se ozljede sve češće događaju i mnogi su zabrinuti za njegovu karijeru.

Linker
27. travanj 2024 07:03