UFC

Darren Till: ‘Trenutno prolazim kroz fazu kao Tyson Fury nekad, samo što se ja ne drogiram‘

Darren Till

 Andrew Rowland/Alamy/Alamy/Profimedia
Bio je prisiljen povući se zbog ozljede koljena

Darren Till (18-4-1 MMA, 6-4-1 UFC) nedavno je bio prisiljen povući se iz borbe protiv Jacka Hermanssona na UFC Fight Night 208 priredbi u Londonu. Till i Hermansson su trebali biti sunaslovna borba večeri, no zbog ozljede koljena Till je bio primoran otkazati borbu. Hermanssonu je pronađena zamjena, i to talentirani Chris Curtis.

Till, koji je inače bivši izazivač za titulu u velter kategoriji već neko vrijeme se muči i pokušava uzeti nekakav zalet u svojoj karijeri, no ne uspijeva. Pogotovo otkad je prešao u srednju kategoriju u kojoj je ostvario samo jednu pobjedu, podijeljenom sudačkom odlukom protiv Kelvina Gasteluma. Till je poražen četiri puta u posljednjih pet borbi, a borio se nije od poraza prekidom od Dereka Brunsona prošle godine.

‘‘To je tako frustrirajuće u ovoj fazi moje krijere. Sretan sam što engleski MMA ide naprijed, tu su Aspinall, Paddy, Mokaev i ostali. Ali toliko je j**eno frustrirajuće za mene jer znam koji je moj potencijal. Ja sam j**eno najbolji tamo i ja to znam‘‘, rekao je Till.

Usporedio se i sa Tysonom Furyjem: ‘‘Trenutno imam fazu kao Tyson Fury. Sjećate li se kad je i on prolazio kroz depresivnu fazu, mislim da sam ja sad tu. Naravno, ja ne pijem i ne drogiram se, to nikako. Ali svejedno se osjećam tako. Iskreno, nisam u to new age-u i mentalnom zdravlju i tom sr*nju, ja sam iz drugog doba‘‘, zaključio je.

Till je inače posljednju pobjedu ostvario protiv Kelvina Gasteluma podijeljenom sudačkom odlukom u jedanaestom mjesecu 2019., a od tad je poražen od Roberta Whittakera i Dereka Brunsona.

Linker
26. travanj 2024 18:50