UFC

Darren Till se oglasio povodom napuštanja UFC-a: ‘Dana i ja smo si i dalje dobri, imam velike planove‘

Darren Till

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Otrkio je kako je sam tražio da ga puste s ugovora tako da je sad slobodan borac, rekao i da će se vratiti jer ima velike planove

Jučer su se pojavile vijesti kako je Darren Till otpušten iz UFC-a, a vijest je naravno prvo objavio algoritam poznatiji kao ‘‘UFC Roster Watch‘‘ na Twitter profilu. Čekalo se da se oko cijele situacije oglase Till i njegov tim, a danas popodne je na svom Twitter profilu to učinio i Till osobno.

Nakon što je u dvanaestom mjesecu ponovno poražen, Till je rekao kako ne namjerava završiti karijeru i da će se vratiti jači. Tada ga je ‘‘submissionom‘‘ završio Dricus Du Plessis u trećoj rundi borbe, te mu je i nanio peti poraz u posljednjih šest nastupa. Bilo je jasno da s Tillom nešto ne štima, a danas je na svom Twitter profilu napisao:

‘‘Ja, Dana (White) i Hunter (Campbell) smo i dalje cool. Ja sam tražio od UFC-a da me ukloni kako bih mogao riješiti neke ostale stvari. Oni su se radosno složili da me puste s ugovora što ja jako cijenim. Ne odlazim nigdje, imam velike planove koje trebam izvršiti i vratit ću se‘‘, napisao je Till.

Dakle, bitna stavka je da se nikako ne radi o otkazu ili neprodužavanju ugovora. Till je očito shvatio da na ovaj način nigdje neće stići i da mu treba vremena da vidi što i kako dalje. S obzirom da nije pod ugovorom s UFC-om, nije isključeno da će odraditi neke mečeve u nekoj manjoj organizaciji kako bi vratio samopouzdanje koje mu očigledno nedostaje u posljednjim nastupima.

Darren Till ima tek 30 godina i najbolje godine bi tek trebale biti pred njim. Iako zadnjih godina u kavezu ne izgleda dobro, ne treba ga otpisati i poslati u mirovinu jer se nikad ne zna može li se vratiti na staro.

Linker
11. travanj 2024 19:49