UFC

Darren Till smatra da Adesanya ne može pobijediti Pereiru: ‘Već je tri puta izgubio od njega‘

Darren Till 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Till nije previše optimističan da Adesanya može napokon srušiti Pereiru

Alex Pereira je prošlog mjeseca po prvi puta pobijedio Israela Adesanyu u MMA-u, no već ga je prije toga dvaput pobijedio u kickboksu. Ukupno su to tri pobjede nad bivšim vladarom srednje kategorije, a s obzirom da je u posljednjoj pobjedi Pereira Adesanyi uzeo pojas, revanš je neminovan.

S obzirom na uspjehe koje je Adesanya ostvario u srednjoj kategoriji, sigurna je stvar da ga sad čeka revanš protiv Pereire. K tome je njihov meč bio dosta blizak, a prije prekida je Israel vodio na sudačkim karticama tako da ne treba previše opravdavati njihov novi, ukupno četvrti međusobni meč.

Kako će se Adesanya snaći u novom meču protiv Pereire ćemo tek vidjeti, no Darren Till nije baš optimističan:

‘‘Gledao sam sve tri borbe i dvije je Adesanya pobjeđivao. Alex je sva tri puta od nekud, ne znam je li uzeo Adesanyin broj ili što, izvukao pobjedu što je zastrašujuće za Izzyja jer može li ga Izzy pobijediti? Vidjeli smo da može, ali zapravo ne može jer Alex pronađe put.‘‘, rekao je Till na press konferenciji.

‘‘Je li četvrti meč vrijedan toga? Mislim da jest jer je Izzy dugo bio prvak i bio je dominantan, ali Alex ga je tri puta pobijedio i to nije bio sukob stilova, obojica se bore na nogama. Znam da sam i ja gubio borbu tu i tamo ali ako izgubiš četiri puta od istog čovjeka… Četvrta borba je zagarantirana, ali vidim li Izzyja da pobjeđuje Pereiru? Ne, ne vidim.‘‘, zaključio je Till.

Linker
27. travanj 2024 17:25