UFC

Darren Till smatra da Usman nema šanse: ‘Kamaru je ‘GOAT‘, ali mislim da će ga Khamzat pregaziti‘

Khamzat Chimaev i Darren Till

 Instagram (darren Till)
Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati subotu i UFC 294 priredbu koja će nam dati odgovore na brojna pitanja

Paulo Costa nije dobio dopuštenje UFC-ovih liječnika da nastupi na UFC 294, a nakon posljednjih fotografija je jasno i zašto. Lakat mu još uvijek izgleda grozno te se infekcija nije povukla, te je i logično to što nije dobio dopuštenje da ove subote uđe u kavez protiv Khamzata Chimaeva.

Stvar je ipak spasio bivši prvak velter kategorije, Kamaru Usman, koji je odlučio okušati se u srednjoj kategoriji i to upravo protiv Khamzata. Samo desetak dana prije je, poput Volkanovskog, prihvatio ovaj izazov, koji ga očekuje ove subote. Darren Till, inače Khamzatov veliki prijatelj, smatra da će ‘‘Borz‘‘ pregaziti Usmana.

‘‘Ja jako volim Khamzata, Bog ga blagoslovio. Usman ima muda, ali mislim da će Khamzat jednostavno proći kroz njega. Stvarno mislim. Koliko god bio Khamzatov prijatelj i njegov veliki fan, mislim da će svejedno proći kroz njega. Pregazit će ga. Svo poštovanje prema Usmanu, on je ‘GOAT‘, ali da, mislim da će ga Khamzat pregaziti. Žao mi je što to moram tako reći‘‘, rekao je Till The Schmou.

Mnogo se u posljednje vrijeme govori o Usmanovoj potrošenosti općenito, ali i problemima s koljenima koje već ima nekoliko godina. Khamzat je, s druge strane, praktički na svom početku te će Kamaru zasigurno biti veliki i najozbiljniji test za njega do sada.

Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati subotu i UFC 294 priredbu koja će nam dati odgovore na brojna pitanja. Ukoliko pak Usman pobijedi Chimaeva, vjerojatno ćemo ga gledati protiv Stricklanda u meču za titulu. Ista stvar vrijedi i za Khamzata.

Linker
01. svibanj 2024 05:28