UFC

(FOTO) Nije za one slabijeg želuca: Paulo Costa objavio je fotografiju svog lakta, infekcija mu stvara ozbiljne probleme

Paulo Costa

 Instagram (paulo Costa)
UFC-ov borac srednje kategorije muči se s infekcijom nakon operacije lakta

Brazilski borac Paulo Costa prošao je pravu agoniju u pokušaju da nastupi na UFC 294 eventu. ‘‘Borrachinha‘‘ je silno htio odraditi meč protiv Khamzata Chimaeva, borca s kojim se javno proziva posljednjih godinu dana.

Nažalost po Costu, ozljeda ga je spriječila i morao je otkazati nastup u Abu Dhabiju. Još sredinom rujna (9. mjesec) Costa je morao na operaciju lakta, ali da se radilo samo o operaciji, Costa bi vjerojatno i uspio nastupiti. Infekcija nastala nakon operacije predstavljala je puno ozbiljniji problem i Costa je prošli tjedan ponovo morao na operaciju.

Kako to obično biva, Costa se našao na udaru javnosti, posebno na udaru Khamzatovih fanova. Odmah su se pojavile teorije kako se Costa jednostavno preplašio Chimaeva, ali takve teorije nemaju nikakvog smisla. Ozljede su sastavni dio ovog sporta i uoči svakog eventa svjedočimo otkazivanjima mečeva zbog ozljeda.

Da bi dodatno uvjerio fanove u kompleksnost svog problema s laktom, Costa je putem Instagram ‘‘storyja‘‘ podijelio najnoviju fotografiju svog lakta. Doslovno se rupa stvorila na njegovom laktu, a radi se o posljedicama infekcije stafilokokom.

image

Instagram ‘‘story‘‘ Paula Coste

Instagram (paulo Costa)

Kronična infekcija zahvatila je lakat Paula Coste, a radi se o više nego ozbiljnom problemu. Stoga Paulo Costa ima sasvim opravdane razloge za otkazivanje svog nastupa u Abu Dhabiju, a nadamo se da će sve proći bez dodatnih komplikacija i da će se ‘‘Borrachinha‘‘ uspješno oporaviti.

Linker
30. travanj 2024 02:11