UFC

DC o usporedbama Pimbletta s McGregorom: ‘Razlika je u tome što je Conor pobjeđivao‘

Pimblett i McGregor

 Express.co.uk
Iako je po mnogima izgubio, Pimblett ne vidi ništa sporno u pobjedi protiv Jareda Gordona

Paddy Pimblett prošle je subote pobijedio Jareda Gordona, a rijetki su oni koji opravdavaju takvu sudačku odluku. Bila mu je to četvrta pobjeda i nastup u UFC-u, a nakon njega je izjavio da ne smatra da je borba bila bliska te je još i tražio ‘‘Fight of the Night‘‘ nagradu.

Puno kritika doživio je Pimblett posljednjih tjedana, a prije svega zbog neutemeljenog napada na Ariela Helwanija pred Danom, a onda i izjavama kako su oni koji smatraju da UFC ne plaća dobro borce – glupi. Dodatan bijes navukao je izjavama nakon borbe koju je realno izgubio, no Daniel Cormier smatra kako popularni Pimblett ima još dosta toga za popraviti.

‘‘Mislio sam da je Paddy izgubio. Mislio sam da je Jared Gordon dobio treću rundu. Previše se naglašava kontrola kaveza, pogotovo na toj strani kaveza. Jared nije puno pogađao u trećoj rundi nego je samo bio u klinču s Paddyjem, ne znam zašto.‘‘, rekao je DC na svom YouTube kanalu.

‘‘Pokazao je da je igrač, ali napravio je neke greške. Brada mu je gore u zraku cijelo vrijeme, propada prilikom udaraca i zamahuje. On je zvijezda i iskreno takvo poštovanje nisam vidio još od Conora McGregora. Razlika je ta što je Conor pobijedio, i to je pobijedio u borbama za pojas‘‘, zaključio je Cormier.

Što slijedi za Pimbletta, još se uvijek ne zna. Ukoliko će ga UFC i dalje graditi onda sigurno neki nerangirani protivnik kojeg će lako pobijediti, a vjerojatno su i sami svjesni da bi se loše proveo protiv top 15 boraca

Linker
18. travanj 2024 22:51