UFC

DC vjeruje Jakeu Paulu: ‘Puno boksača kaže da će se boriti u MMA-u, no vjerujem da Jake hoće‘

Jake Paul i Daniel Cormier

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Prošlog je tjedna Jake službeno najavio da prelazi u MMA te je potpisao ugovor sa PFL-om, samo se čeka datum i protivnik

Daniel Cormier i Jake Paul do sada nisu bili u dobrim odnosima, a sukob između njih dvojice je eskalirao na UFC 261 priredbi kada su se počeli naguravati što je rezultiralo razdavanjem od strane zaštitara. Nije Cormier imao previše dobro mišljenje o Jakeu, no izgleda da su napokon izgladili nesuglasice.

Prošlog tjedna Jake je iznenadio svijet i objavio da je ugovor sa PFL-om potpisan. Zna se da će nastupati u ovoj godini, no datum i protivnik mu još uvijek nisu javno poznati. Zna se da će se boriti u kategoriji u kojoj će borci dobivati 50% zarade od PPV-a, a cijelu situaciju je sad komentirao DC:

‘‘Jake Paul je objavio da je potpisao za PFL. Jake i ja smo se dopisivali prije nekoliko tjedana da dođe u ‘DC&RC‘ podcast, imao je poštovanja. Imali smo lijep razgovor i nismo se svađali. On je klinac koji ima ideju što želi, no on je vrlo glasan i pun je poštovanja‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘Ali hoće li se Jake uistinu boriti u PFL-u? Puno boksača tvrdi da će se boriti, no to nikad ne učine. No, pazite ovo o Jakeu Paulu; on je iz Ohia, kolijevke hrvanja. Ohio ima najbolje ‘high school‘ hrvače u cijeloj državi. On i njegov brat su hrvali i nisu bili loši, tako da vjerujem u to. Borit će se‘‘, zaključio je Cormier.

Jake je već dugo vremena najavljivao prelazak u MMA i natjecanje u nekoj od većih promocija, a sada je i ispunio obećanje te se samo čekaju datum i protivnik njegovog debija.

Linker
22. travanj 2024 13:43