Ostalo

Jake Paul ponovno prozvao Tommyja Furyja, ovaj mu predložio meč u humanitarne svrhe

Paul i Fury

 Screenshot (youtube, Ifl Tv, Bs W/ Jake Paul)
Njih dvojica su se već trebala boriti, no meč je tada propao jer Fury nije mogao ući u SAD zbog problema sa zakonom

Iako je prije par dana potpisao za PFL, Jake Paul i dalje ne odustaje od borbe protiv Tommyja Furyja. U 2023. Jake bi trebao raditi isključivo MMA jer je potpisao ugovor na više borbi s PFL-om, no ne zna se je li ugovor ekskluzivan i je li mu dopušteno raditi i boksačke mečeve dok je s njima pod ugovorom.

Inače, Jake i Tommy su se već trebali boriti, no Tommyju je bio zabranjen ulaz u SAD zbog povezanosti s osobom iz kriminalnog miljea koja je pod tjeralicom, tako da je iz tog razloga njihova borba propala. Sada je Jake ponovno prozvao mlađeg Furyja, a ovaj mu je odgovorio kontra prijedlogom u kojem će se boriti u humanitarne svrhe:

‘‘Još jednom gledam sva Jake Paul sr**a po internetu. Ponudio je Pimblettu milijun dolara za sparing, ponudio si Tysonu (Furyju) okladu, ali mene ne želiš platiti više da se borimo. Ja želim nešto bolje od toga jer se ne zamaram novcem, borit ću se u Manchesteru sljedećega mjeseca s tobom besplatno‘‘, rekao je Tommy na svom Instagram profilu.

‘‘Nije problem, da vidimo kakva je tvoja igra. Promotori ne dobivaju ništa, nas dvojica ne dobivamo ništa, sva zarada ide u humanitarne svrhe. Samo se želim boriti protiv tebe i završiti tvoju karijeru. Manchester ili London, uzmi ili ostavi‘‘, zaključio je Fury.

Borba se sljedećega mjeseca sigurno neće dogoditi, a pitanje je hoćemo li ikad gledati meč između njih dvojice. Kako god, to bi u humanitarne svrhe odnijelo puno novca tako da bi se sigurno pomoglo brojnim potrebitima.

Linker
24. travanj 2024 12:15