UFC

Deiveson Figueiredo nezadovoljan zbog četvrtog meča s Morenom: ‘UFC njega želi kao prvaka‘

Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Svejedno je rekao da im neće dati to zadovoljstvo i da će nokautirari Morena

Na UFC 283 priredbi koja se u prvom mjesecu održava u Riu de Janeiru po prvi puta ćemo svjedočiti četvrtom međusobnom meču dvojice boraca u UFC-u. Radi se dakako o borbi između Deivesona Figueireda i Brandona Morena, a upravo će njih dvojica i predvoditi taj event.

Što se tiče njihovih dosadašnjih borbi, prvi puta su se borili krajem 2020. godine i ta je borba završila bez pobjednika. Revanš su odradili pola godine kasnije kada je Moreno pobijedio ‘‘submissionom‘‘, a zatim je uslijedio i treći meč kojeg je odnio Figueiredo jednoglasnom sudačkom odlukom.

Sada ćemo gledati i četvrti meč između njih dvojice, a Figueiredo čini se i nije najzadovoljniji takvim raspletom:

‘‘Po mom mišljenju, Pantoja je lik koji se trebao boriti s Morenom za privremeni pojas ali to nisu napravili. To su UFC-ova pravila, onda neka tako i bude. Primijetio sam da UFC želi učiniti Brandona Morena prvakom muka kategorije, ali neću im dati to zadovoljstvo. Obranit ću ono što je moje i to ću im pokazati u ovoj borbi‘‘, rekao je Figueiredo u Trocacao Podcastu.

‘‘Morat ću otići tamo i nokautirati ga kako bih završio s tim. Jedino ću nokautom pokazati UFC-u da sam ja istinski vlasnik ovog pojasa, pa će možda tada prestati gurati Morena na mjesto koje pripada Pantoji‘‘, zaključio je.

Moreno i Figueiredo predvode UFC 283 priredbu u Brazilu, a nadamo se da je ovo i posljednji meč između njih dvojice.

Linker
26. travanj 2024 13:24