UFC

Demetrious Johnson o svom povratku u UFC i najdražem borcu: ‘Taj lik se pojavi da ubije ili bude ubijen‘

Demetrious Johnson

 Screenshot (youtube, Morning Kombat)
Michael Bisping intervjuirao je svog bivšeg kolegu i velikog prijatelja "Mighty Mousea"

Demetrious "Mighty Mouse" Johnson (25-4) trenutno uživa u grappling natjecanjima. Jučer je gostovao u YouTube emisiji na kanalu Michaela Bispinga. U 40-ak minuta dao je zanimljiv osvrt na svoju budućnost kao i neke osobe borilačke preferencije.

"Trenutno se ne bih vraćao u UFC. Uživam gledati trenutnu muha diviziju. Čak i kad bih se vraćao u UFC prije bih nastupio u bantam kategoriji (op.a. kategorija iznad)" rekao je bivši UFC-ov prvak te nadodao: "Postavlja se pitanje zašto. Uradio sam sve što sam moga, predvodio sam UFC i ONE priredbe. Sada uživam u BJJ turnirima".

Bisping mu je postavio pitanje kojeg borca najviše uživa gledati, a Amerikanac je bez oklijevanja rekao da je to Charles Oliviera. "Uživam gledati njegove borbe. Taj lik se pojavi da ubije ili bude ubijen. Uživam u tom načinu borbe, on se jednostavno puno ne premišlja nego uđe u oktagon i da sve od sebe."

"Mighty Mouse" iza sebe ima blistavu borilačku karijeru, po mnogima je jedan od najvećih MMA boraca ikada. Čak 12 puta je suvereno branio pojas prvaka UFC-ove muha kategorije, a svi pamte taj kontroverzni poraz od strane Henryja Cejuda. Nakon UFC-a odlučio se na avanturu u najveću azijskoj MMA promociji ONE Championshipu. Tamo je zabilježio pet pobjeda u šest nastupa.

Linker
27. travanj 2024 03:42