UFC

Derrick Lewis i Sergey Spivak dobili su novi datum! Predvode priredbu početkom godine

Derrick Lewis vs. Sergey Spivak

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Prošlog mjeseca su se trebali boriti, no Lewis se nije dobro osjećao tokom priredbe pa je borba otkazana

Nedavno su se Derrick Lewis i Sergey Spivak trebali boriti na UFC Fight Night 215 priredbi, no tom prilikom je borba otkazana tako da su predvođenje priredbe preuzeli Kennedy Nzechukwu i Ion Cutelaba. Bio je to veliki udarac za tu priredbu, no sada je poznat novi datum okršaja ove dvojice teškaša.

Prije nešto manje od mjesec dana tokom same priredbe Derrick Lewis se počeo osjećati loše te je tokom prijenosa došla vijest da se ipak neće boriti. Kako je priredba već dobrano odmakla UFC tu nije stigao reagirati nego je samo premjestio sunaslovnu borbu na naslovnu, a borba ove dvojice teškaša je odgođena.

4.2. iduće godine novi je datum njihove borbe, a kako za sad stvari stoje, predvodit će taj Fight Night. Priredba će se održati u UFC-ovom Apex Centru, a ‘‘card‘‘ za sada djeluje osrednje iako ima mjesta za još nekoliko borbi.

Kyle Nelson i Doo Ho Choi bit će sunaslovna borba večeri, tako da se nadamo da će još barem dva ili tri dobra meča popuniti ovu priredbu. Inače, prije borbe između Spivaka i Lewisa Spivak je bio dosta favoriziran, tako da ćemo napokon saznati je li to bilo opravdano.

Derrick Lewis trenutno ima dva poraza zaredom, a triput je poražen u posljednja četiri meča. Spivak s druge strane ima dva poraza zaredom, prije čega je izgubio od Toma Aspinalla. Prije toga je naredao tri pobjede, a u UFC-u su ga još pobjeđivali Walt Harris i Marcin Tybura.

Linker
26. travanj 2024 11:39