UFC

(FOTO) Derrick Lewis u formi života: Skinuo dosta kilograma i objavio fotografiju s treninga

Derrick Lewis

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Izgleda da je i sam shvatio kako je izgledao loše u posljenjim nastupima, a uskoro ćemo saznati kako izgleda novi Derrick Lewis

Derricka Lewisa za malo manje od mjesec dana čeka meč kojeg je trebao odraditi u jedanaestom mjesecu prošle godine, a radi se okršaju sa Sergeyjom Spivakom. Te večeri se tokom priredbe Lewis razbolio te je bio prisiljen otkazati meč, a kasnije su se pojavile informacije kako je sve to došlo zbog problema s trbuhom.

Što se tiče njegove karijere, 37-godišnji Lewis je shvatio da nešto očito ne funkcionira. Tri poraza u posljednja četiri nastupa su već znak za uzbunu i da nešto treba mijenjati, a izgleda da je i sam Lewis shvatio da ovako neće moći dalje. Danas su se po portalima pojavile fotografije Lewisa kako trči, no poanta je da je vidljivo izgubio dosta kilograma što možete pogledati ovdje:

Fotografiju je inače postavio njegov kondicijski trener, a Derrick uistinu izgleda bolje nego ikad.

U 2022. Lewis je odradio dva meča, i to protiv Taia Tuivase i Sergeia Pavlovicha, a oba borca su ga završila nokautima. Posljednji je puta Lewis pobijedio Chrisa Daukausa krajem 2021. godine, a u jednom je trenutku imao i niz od četiri pobjede kojeg je okončao odlični Ciryl Gane.

Kako će nova forma utjecati na Derricka i njegove nastupe, saznat ćemo za malo manje od mjesec dana kada se na UFC Fight Night 218 priredbi bori protiv Spivaka.

Linker
20. travanj 2024 03:14