UFC

Diaz poručio Masvidalu: 'Zar ćeš prihvatiti takvu pobjedu? Revanš bi bio pošten...'

 Screenshot (YouTube)
Dugo iščekivani okršaj Jorgea Masvidala i Natea Diaza na UFC 244 završio je prekidom između treće i četvrte runde, a Masvidal je kući odnio BMF pojas. Ishodom borbe mnogi nisu bili zadovoljni, pa ni sami borci koji su zainteresirani za revanš.

Diaz se nakon meča požalio na ozljede koje su posljedica njegovog nastupa na ne tako davnom UFC 241 te žali što nije imao više vremena za oporavak.

"Ako si `baddest motherf*ker`, zar ćeš prihvatiti takvu pobjedu? To je kao i Conor McGregor, kada sam se borio protiv njega. Bila je to pobjeda, fer borba. Ali nisam bio gotov. Zna da nisam bio gotov. Bio sam spreman za akciju. To je moj plan i sljedeći potez. Volio bih još jednu borbu, to želim, to mi je plan", rekao je Diaz nakon poraza. Ipak, nije siguran da će mu UFC dati još jednu šansu.

"Već vidim da će doći do sranja. Znam kako to ide. Dajem svima revanš, stvaram imena tim ljudima. Ja sam odgovoran za svo ovo sranje. Revanš bi bio pošten. Doveo sam i predsjednika, a on ne dolazi ni na borbe za pojas", rekao je Diaz.

Linker
04. svibanj 2024 19:19