UFC

Diego Sanchez tvrdi da je vidio NLO: 'Gledao je direktno u mene!'

Diego Sanchez
 screenshot/YouTube
Ako čujete da je neki UFC borac izjavio da je vidio NLO, vjerojatno ćete mnogi pomisliti na istog

Naravno, u pitanju je Diego Sanchez, UFC-ova legenda s 15-godišnjim iskustvom u promociji te pobjednik prve sezone Ultimate Fightera. Nažalost, on je u posljednje vrijeme borac od kojeg čudne izjave dolaze i češće od onih koje bismo mogli nazvati normalnima. Pa tako izjava o komunikaciji s izvanzemaljskim bićima samo ulazi u niz Diegovih posljednjih eskapada.

O svom iskustvu obavijestio je fanove putem statusa na društvenim mrežama.

"Danas se otvorio portal snažne svjetlosne energije. Ako je ikad postojala noć za povezati se s univerzumom, ovo je ta noć. Cijeli dan slavim i povezujem se", napisao je Diego na Twitteru, tom prvom objavom ostavivši fanove u bunilu. No, ne možemo reći da na tako nešto od njega nisu navikli.

Objašnjenje je došlo u objavi koju je postavio nedugo nakon toga.

"Bio sam na svom trijemu i radio sam na energiji kad je NLO proletio kraj mene. Pozvao sam svoju kći da brzo dođe i zajedno smo gledali kako lebdi tek par stotina metara od nas. Ovakva viđanja u Albuquerqueu su uobičajena. No, ovo večeras bio je kontakt i očito je bilo kako gleda direktno u mene", objasnio je svoju avanturu.

Diego se posljednji put borio u rujnu na Fight Islandu, gdje je poražen od Jakea Matthewsa, a nakon borbe je rekao kako mu je na ugovoru ostalo još tri borbe te da isti namjerava do kraja odraditi. U posljednjih pet borbi je na omjeru od tri pobjede i dva poraza, no jedna pobjede je ona neslavna, diskvalifikacijom protiv Michele Pereire.

Linker
18. travanj 2024 07:11