UFC

Dillashaw podržao Conora: ‘USADA nas testira 365 dana u godini, nemamo vremena za oporavak‘

Conor McGregor

 Instagram, Thenotoriousmma
Dillashawa je USADA jednom uhvatila, a sad se umirovio nakon ozljede iz posljednjeg meča

T.J. Dillashaw se nedavno umirovio, no mnogi mu ipak nisu povjerovali nego smatraju kako je to učinio samo kako bi bio uklonjen iz USADA-inog programa testiranja koji umirovljenim borcima više ne kucaju na vrata. Dillashaw je uistinu maknut sa UFC-ovog rostera tako da su sve drugo samo nagađanja.

Dillashaw ima povijest s dopingom te je bio i suspendiran nakon borbe sa Cejudom, a u meču protiv Sterlinga je nedavno ozlijedio rame te mora na operaciju. Mnogi su tu zbrojili 2 i 2 i rekli da će se Dillashaw vratiti nakon što se uspješno oporavi.

No, još jedan borac trenutno nije u USADA-inom programu. Radi se dakako o Conoru McGregoru koji je u posljednje vrijeme dobio jako puno mišićne mase čime je probudio sumnje fanova. No, Dillashaw smatra da Conor čini pravu stvar:

‘‘Mi nemamo period kad nas ne testiraju. Testiraju nas 365 dana u godini, nemate vremena za oporavak. Tip (Conor) je u filmovima, noga mu je pukla po pola, a čak i da uzme steroide da se oporavi, ne smije se natjecati s njima u organizmu. Tako da nema koristi od onog što uzima. Sve što čini je oporavak, ne radi ništa pogrešno.‘‘, rekao je Dillashaw Brendanu Schaubu.

Conor je u posljednjoj borbi protiv Poiriera doživio težak lom noge koji je zahtijevao dug oporavak. Nakon što se vratio treningu dobio je jako puno mišićne mase, tako da su mnogi počeli pretpostavljati da ćemo ubuduće Conora gledati u velter kategoriji.

Linker
01. svibanj 2024 12:56