UFC

Dillon Danis označio Leona Edwardsa i Kevina Hollanda najlakšim protivnicima, Holland ga ‘pokopao‘ odgovorom

Kevin Holland (lijevo) i Dillon Danis

 Screenshot (instagram, Youtube)
UFC-ov borac velter kategorije podsjetio nas je na vrlo sramotnu situaciju iz života Dillona Danisa

Dillon Danis u očima MMA javnosti zapravo je hodajući ‘‘meme‘‘, točnije, karikatura koja neprestano sipa kontroverzne izjave, ali uspješno privlači pažnju. Više od četiri godine prošle su od njegovog posljednjeg nastupa, a Danis iza sebe ima samo dva profesionalna MMA nastupa. Unatoč tome, Danis uspijeva privlačiti pažnju, dobiva pozive u velike MMA emisije poput MMA Houra i drži svoje ime relevantnim.

Jedan od razloga svakako je boksački meč koji bi trebao odraditi 14. listopada (10. mjesec) protiv Logana Paula, a bit će to ujedno i Danisov boksački debi. Dillon najavljuje pobjedu unatoč činjenici da je veliki autsajder, a nakon toga cilja na odlazak u UFC.

‘‘Ako dođem u UFC, dajte mi najteži test. Dajte mi Iana Garryja, Neila Magnyja, bilo koga. Leon Edwards, to bi bio najlakši meč. Može i Colby (Covington), bilo tko.‘‘, rekao je Danis.

Leon Edwards inače je UFC-ov prvak velter kategorije i trenutno jedan od najboljih boraca koje UFC ima na svom rosteru. Danis vjerojatno niti sam ne vjeruje da bi porazio takvog borca, ali ništa ga ne košta uputiti prozivku.

Osim imena koje je spominjao u MMA Houru, Dillon Danis odlučio je putem Twittera prozvati jednog UFC-ovog velteraša. Radi se o Kevinu Hollandu, a Dillon Danis označio ga je ‘‘najlakšim protivnikom‘‘.

‘‘Ako otiđem u UFC, dajte mi lagan prvi meč. Pristao bih na Kevina Hollanda.‘‘, napisao je Danis, ali igrajući se s vatrom, Danis se očekivano opekao.

Kevin Holland poznat je kao vrlo aktivan borac na društvenim mrežama i Danisova prozivka nije prošla van njegovog radara. Holland je ekspresno uzvratio, a svojom replikom ‘‘pokopao‘‘ je Dillona Danisa.

‘‘Stani u red siledžijo. Možda ti prvo možemo ugovoriti revanš na DWCS-u (Dana White‘s Contender Series) protiv ovog tipa? Pobijedi taj meč i Dana će ti možda dati ugovor za veliku ligu.‘‘, poručio je Holland, a pritom je priložio jedan vrlo sramotan trenutak iz Danisovog života.

Radi se o situaciji iz 9. mjeseca 2021. godine. Danis je tada tapkao na gušenje izbacivača u noćnom klubu, MMA javnost i dalje nije zaboravila činjenicu da je Danis prisiljen na predaju od strane čovjeka koji nema pretjeranog borilačkog iskustva. Dillon Danis inače je crni BJJ pojas, ali svoje vještine nije uspio demonstrirati protiv izbacivača.

Holland je Danisu predložio revanš protiv tog tipa i svojim ‘‘tvitom‘‘ nasmijao je dobar dio MMA zajednice. Danis će vjerojatno dvaput razmisliti prije nego ponovno odluči prozvati Kevina Hollanda.

Linker
28. travanj 2024 03:37